Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mialatt külön voltunk lefeküdt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mialatt külön voltunk lefeküdt más nőkkel. Jogosan esik rosszul vagy csak az egómat bántja?

Figyelt kérdés
Egy évet külön töltöttünk, de nem bírtuk tovább a másik nélkül. Eközben mindenki élte a saját életét, de nekem nehéz megemészteni, hogy ő is volt mással. Ezen nem kellene ennyit görcsöljek, ha egyértelműen belém szerelmes? Pasiknak érzelmek nélkül is működik a szex?

2022. nov. 22. 22:59
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Igazából az zavar, hogy volt neki egy fix ami szerintem ha mar fel evig kb tart, ott elindul tobb is , mint csak szex..
2022. dec. 5. 17:24
 22/32 anonim ***** válasza:
83%

És akkor mi van? Most veled van, nem?

Neked is volt más, neki miért nem lehetett, ha te szakitottal vele?

Felfoghatatlan komolyan.

2022. dec. 5. 18:44
 23/32 NTBS ***** válasza:
92%
Nincs igazad. Te is voltál mással és ő is. De könyörgöm független emberek voltatok. Ez a tipikus kettős mérce.
2022. dec. 6. 06:59
 24/32 anonim ***** válasza:
89%

“Eközben mindenki élte a saját életét, ”

Tehát = semmi közöd hozzá, hogy természetesen megnyílt, kapcsolatban volt, megpróbált boldog lenni.

Semmi közöd hozzá.

Vagy amikor szakítottatok, ígéretet tett, hogy az életét lezárta, utánad neki senki nem jöhet, zárdába vonul.

Komolyan azt hiszed, hogy normálisan gondolkodsz?

Hát ennek az újrakezdésnek nem sok jövőt josolok.

2022. dec. 13. 10:06
 25/32 anonim ***** válasza:
22. Kerdezo nem is valaszol arra ,hogy o nem e dugott massal. Nyilvan dugott
2022. dec. 14. 08:11
 26/32 A kérdező kommentje:
És attól, hogy nekem is volt más még jól kéne essen? Vagy elkéne fogadjam? Mégis hogy?!…
2022. dec. 14. 09:19
 27/32 anonim ***** válasza:
77%

26: Nem kell elfogadnod, de ha részedről ez a helyzet, szerintem nem opció, hogy együtt legyetek, mert ez mindig tüske marad.

Ugyanitt megjegyezném, hogyha más férfival lépsz kapcsolatba, valószínűleg nekik is volt korábban párkapcsolatuk avagy egyéjszakás kaland, ahol szexeltek. Senki se vár rád, hogy az életébe toppanj.

2022. dec. 14. 09:55
 28/32 A kérdező kommentje:
Vele szeretnék lenni, neki szeretnék szülni. De valahogy rossz nagyon elképzelni, hogy mással volt szakításunk alatt. Tudom nem jogos, mert én is. :(
2022. dec. 14. 10:05
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, mert te is, hanem azért, mert nem voltatok együtt
2022. dec. 14. 10:08
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom,nevetséges és gáz ahogy gondolkodsz!

Külön voltatok! Te lefeküdhetsz mással,ő nem!

Ez igazán korrekt hozzáállás!Jó kis kapcsolat lesz ebből!Ja nem!!!

Nem csodálom,hogy a férfiak egy része inkább egyedül marad! Erre a cirkuszra senki se kíváncsi!

2022. dec. 14. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!