Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitottunk a párommal több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottunk a párommal több év után, mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés
Mit a jó ilyenkor csinálni a magány szomorúság sok gondolkodás ellen? :/
2022. nov. 21. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hobbik,(lehet új is, pl nyeltanulas, vagy hangszer) barátok, család és egy idő után ismerkedés másokkal.
2022. nov. 21. 08:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dolgot kell találni ami örömet okoz és pótolja az időt amit eddig a párodra szántál. Baráti társaság pl ebben tud segíteni.
2022. nov. 21. 08:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogoalkozz valami kifizetődőbbel
2022. nov. 21. 09:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a cipőben járok én is.

Kezdj valami újba ami leköt teljesen, de azért 2-3 hét után ne várd, hogy teljesen el tudod felejteni azt a pár évet.

2022. nov. 21. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Én megtanultam még egy nyelvet!
2022. nov. 21. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ertelmes valasz: semmit. Max elterelni tudod a figyelmed, de az nem megoldas. Egyelore meg senki sem jott ra pontosan hogyan lehetne ezt gyogyitani, csak azt tudni hogy az ido mulasaval tompulnak az erzelmek
2022. nov. 21. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Ezen kevesen nem esnek át.

De mindenki folytatja az életét, egy idő után csillapodik a hiány, aztán egyre kevesebbet és kevesebbet gondolsz rá, majd végül már csak ímmel ámmal eszedbe jut de nem foglalkoztat különösebben.

Én hiába sportoltam vagy tanultam újat, vagy hobbi, vagy munka, attól még ugyanúgy gondoltam rá mert nincs egy DELETE gomb az agyban

2022. nov. 21. 17:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 de az a csillapodás is csak illúzió sokszor, hányszor volt már hogy 1 hónapig is tök jól voltam, mondom na végre vége, és megint előjön a semmiből az érzés és a vele járó letargia :D És tegyük fel újra kapcsolatba léptek, mi a garancia arra, hogy nem jönnek vissza a régi érzések egy pillanat alatt? És minden amiért eddig szenvedtél semmit sem ért.

Tényleg fejlődhetne már a tudomány és lehessen mesterségesen manipulálni az agyat, milyen jó lenne már ilyenkor bejelentkezni a dokihoz hogy szedje már ki az exem képét a fejemből plz, hip hop és több éves kapcsolat után 1 pillanat alatt jól érzed magad. Habár fura lesz majd nem felismerni az exedet, és kérdés hogy nem esel-e újra bele de... akkor majd megint törölsz :D De szép világ is lenne :')

2022. nov. 21. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Uccso az Egy makulátlan elme örök ragyogása című film adta az ihletet? :)

Ha nem láttad még, ajánlom, pont erről szól.

2022. nov. 21. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 nem, ez magamtól jött :D Habár tuti sok filmet láttam amiben hasonló van, pl az Eredet, a makulátlan elmének meg 2x nekifutottam már de nekem valahogy túlságosan is katyvasz volt :D

Amúgy azt hiszem pár éve olvastam, hogy már egy ideje kutatják az orvosok/kutatók ezt a tudat manipulációt, és értek már el eredményeket de még mindig gyerekcipőben jár, és most hogy én is hasonló helyzetben vagyok, hirtelen beugrott hogy most milyen jól jönne ha már működne :D

2022. nov. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.