Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hosszú (több éves) parkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú (több éves) parkapcsolat alatt kinek hogy telt a szakítás előtti időszak?

Figyelt kérdés
Itt most nem az utolsó 2-4 hétre gondolok, hanem az utolsó hónapokra (akar 1-2 évre). Hogyan változott meg a kommunikáció / intimitás / egymáshoz való hozzaallas stb? Mi volt a végső indok/ motiváció arra, hogy lepjetek valamerre ?

2022. nov. 19. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mar kb lakotarsak voltunk, egy puszi volt azt annyi meg 3 havonta egy 5 perces szex.

1 evig ment ez. Megmondta hogy mar nem szeret es vege lett

2022. nov. 19. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó években csak ismerősök voltunk, még egy távoli haverral is többet beszél az ember, mint mi tettük. A szexet én kerültem, volt hogy 1 évig semmi nem volt, ált. meg csak pár havonta 1, azt sem akartam
2022. nov. 19. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Más csajokra vadásztak, engem kritizáltak, elhidegültek, lenéztek lekezeltek, ők váltak le érzelmileg, én voltam az aki szeret, de engem hoztak ki hibásnak, én voltam mindenben a sz.r.

Nem is az aki nem szereti a másikat csal hazudik hidegül, hanem én aki szeret és szívét lelkét kiteszi, és helyre akarja hozni.

Egyik sem vállalta fel magára hogy ő a saras.

2022. nov. 19. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Az utolsó pont az egyiknél az volt, mikor egy veszekedésnél megbeszéltük hogy ez már nem megy, de addigra én már fel is adtam hogy valaha is szeretni fog, eljegyzést bontunk.

A másiknál amíg én a kapcsolatért küzdöttem addig ö pont ellenkezőleg. Ezt is kezdtem keservesen feladni már. Olyanokat vágott hozzám, hogy nem tudja tervez e velem, legyunk szexkapcsolatban már csak. Csenddel vert és csajozott ő is.

Másnaptól nem látott.

2022. nov. 19. 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!