Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csináltatok már olyat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltatok már olyat, hogy kiprovokáltatok egy szakítást?

Figyelt kérdés
Addig csináltátok a stikliket, amíg a másik idegei ezt nem bírták és ő szakított? Miért így csináltátok?
2022. nov. 16. 20:32
A kérdező szavazást indított:
Igen csináltam, nő vagyok
Igen csináltam, ffi vagyok
Soha nem csinálnék ilyet, nő vagyok
Soha nem csinálnék ilyet ffi vagyok
21 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Avagy "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?"
2022. nov. 16. 20:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindig szakítottam. Franc se pazarolná az energiáit ilyen játékokra. Fárasztó lehet.
2022. nov. 16. 20:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Velem történt ilyen, csak kíváncsi vagyok mi okból teszik ezt az emberek.
2022. nov. 16. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mondjuk akkor már hónapok óta próbáltam szakítani, de olyanlor mindig jött, hogy nem tud nélkülem meglenni, mindent is megígért, ajándékok, stb. Fiatal voltam még nagyon, mindig hagytam magam megdumálni.

Így egy ponton azt hazudtam, hogy megcsaltam. Nagy lelkizés, szenvedés után megbocsátott és onnantól hallgathattam még azt is, hogy bezzeg én megcsaltam 😂

2022. nov. 16. 20:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Én csináltam, de végül mégis nekem kellett szakítanom, mert ő ugyan ezt csinálta, aztán inkább hagytam az egészet. 💁
2022. nov. 16. 21:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak azok az ember típusok akikkel “nem lehet szakítani” vagyis a szakítást csak ő mondhatja ki te nem, mert akkor ő megalázottnak kihasználtnak érzi magát. Aztán ha már nagyon unod akkor kiprovokálod had nyugodjon meg a kicsi lelke, hogy ő volt a nagy ember/asszony és véget vetett a szenvedésének. Te meg vigyorogva bontasz egy pezsgőt, hogy megszabadulhattál tőle.
2022. nov. 16. 21:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Legutobbi exem eroszakolta ki belolem hogy aztan a fejemhez vagja hogy de hat te szakitottal!
2022. nov. 16. 21:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Csináltam, mert hiába mondtam el többször hogy szakítani akarok, hiába mondtam hogy vége, mindig elkezdte az érzelmi zsarolást.

Szóval csaltam, hazudtam, amit el tudsz képzelni. Végül mégis nekem kellett szakítani, és ezután is fél évig zaklatott folyamatosan.

2022. nov. 16. 22:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csináltam. Csak ő drogos volt, én meg nem. Többször dobott majd vissza. Egyszer meguntam, direkt kiprovokáltam, csak a visszahúzásnál "szakítást" mondtam utóljára. Persze megkaptam h meg fogom bánni, soha nem lesz kapcsolatom(ő kapcsolatfüggő 1 napot nemtud élni egyedül, én nem).Meg h ő mindig eléri amit akar. Nem bántam meg, fél év után próbálkozott úgy h van csaja, leráztam 🙂
2022. nov. 16. 23:10
 10/15 anonim ***** válasza:
18%
Kényelmes patkányok.
2022. nov. 17. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!