Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt ilyen az eletedben, milyen erzes volt szamodra,hogy lecsereltek masra es szakitottak veled?
Sz@r. Főleg mivel az volt az első igazi, hosszú (1,5 éves) kapcsolatom.
Ráadásul az exéhez ment vissza, először elment a falujában szilveszterezni, ahová nem hívott, de pénzt tőlem kért vonatjegyre. Ott kitudja mi történt, majd januárban szakított velem.
S amikor pár nap után visszamentem a lakására, már ott virított egy rózsaszín pompomos papucska.
De az élet megbosszulta. Teherbe ejtette a nőt, majd amikor a gyerekük 4 éves lett a csaj lelépett, gyerekkel mindennel.
Nekem is volt egy olyan kapcsolatom ahol minden, de tényleg minden jól működött (el se hittem, hogy ilyen van..). Aztán láttam rajta, hogy valami nem oké és meg is mondta, hogy már nem szeret úgy ahogy eddig, de konkrét indoka nem volt.
De ezt így random az 1ik napról a másikra.. én meg csak néztem, hogy mi történhetett így hirtelen.
1-2 hónapra rá már az előttem lévő barátjával voltak újra együtt akit nekem lehordott, meg, hogy milyen rossz kapcsolatuk volt.
Na ez volt a kapcsolataimban az eddigi legnagyobb KOPP.
Sz@r. Teljesen összetörtem, 22 évesen úgy éreztem, vége az életemnek. Így utólag visszagondolva úgy látom, hogy ennek így kellett lennie. Én is jórészt hibás voltam, éretlen voltam még egy komoly kapcsolatra. Meg azt hiszem, nem is voltunk egymáshoz valók. Akkor persze nem így láttam.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!