Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetünk együtt, ezért szakítottunk, azóta nem keres és semmire nem reagál. Szerintetek miért nem?
#9/10: én nem a kérdező vagyok, hanem a 6-os és a 8-as, de nem bírom kihagyni, hogy a 9/10-ről ne mondjam el a véleményem:
9 lényegében elmondja, hogy aki egyszer csalt, az -hiába válik el a szeretője miatt- őt is meg fogja csalni és pár évnél úgyse tart tovább, mert idealizált alapokra épül.
10 elmondja, hogy ha szeretné a szeretőtjét, akkor váltana, bármilyenek is a körülmények otthon. A kettőből viszont együtt levonható az a 'következtetés', hogy aki szereti a szeretőjét, az válik, majd megcsalja az új nőt és tönkremegy a kapcsolat. És nyilván- miután tönkrement a kapcsolat- ott hagyja az új szerető miatt.... Ez olyan szép! És olyan sablonos. És én úgy imádom, hogy itt emberek mekkora önbizalommal szakértik meg mások életét, a leghalványabb esélyt sem adva az egyén szabad akaratának, a személyiségnek, a két ember közös akaratának, érzéseinek, a véletlennek, semminek. 9-10: Ti tutira tudjátok, hogy 'Így lesz, és kész'. A kérdező meg ássa el magát- velem együtt- hiszen attől kezdve, hogy a szeretőjébe szeretett bele, már az életben sose lehet boldog.:)
Olvasgasd Tamara2022-t. Ő már csak tudja, hogy csessze szét a házasságokat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!