Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vette még mindig le, hogy kapcsolatban van velem?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 évet voltunk együtt, de sajnos távkapcsolat volt (80 km volt közöttünk). 30 évesek vagyunk, én fél év után felhoztam az összeköltözést, de ő nem akart ide költözni (nagyváros), én pedig oda nem nagyon akartam költözni ahol ő van (falu), de ő nem is mondta sose, hogy költözzek oda. Kb egy hónappal ezelőtt telefonon szakított velem, hogy sok a munkája, nincs ideje semmi, fáradt, jobb lenne szakítani. Nincs másik csaj a képben, ez biztos. Nem veszekedtünk, de egy hónapig nem beszéltünk. Aztán egy hete eljött a cuccaiért, nagyon sírt amikor látott engem, hogy nagyon szeretett engem, de nem jó ez hogy távol vagyunk és nem tudunk többet együtt lenni, sok a munkája is, stb. Megértettem, megbeszéltük, de kértem, hogy majd akkor vegye le facen, hogy kapcsolatban vagyunk, mondta, hogy oké, leveszi. Szóval normálisan váltunk el. De már eltelt egy hét, látom hogy fent van facen, de még mindig nem vette le… Miért?2022. nov. 13. 16:52
2/9 anonim válasza:
Mert húzza az időt. Nyilván a döntés megszületett, nem haladtok semerre, nincs is értelme a kapcsolatotoknak, de még gyáva felvállalni mások előtt.
3/9 anonim válasza:
mert nem ott éli az életét, és van más dolga is
4/9 anonim válasza:
Mert elfelejtette. Te miért nem tudod levenni?
5/9 anonim válasza:
Vedd le te, nagyon nagy szerelem lehetett....ha ilyen òcska kifogásokkal szakított vele.
7/9 A kérdező kommentje:
Dehogy felejtette. De pl amikor itt volt azt mondta, hogy kérdezgették a szülei is hogy miért nem jön hozzám és olyasmit mondott, hogy nem tud erről még beszélni, meg hogy nem szokta ezeket a dolgokat megbeszélni senkivel. Nyilván leveszem akkor én, csak kíváncsi vagyok, hogy ha mondta is hogy leveszi, akkor miért húzza még mindig?
2022. nov. 13. 20:55
8/9 anonim válasza:
Nem mindegy? Téged zavar, vedd le te. Az ő oka teljesen mindegy, nincs már közötök egymáshoz.
9/9 anonim válasza:
Attól, hogy az egyik fél leveszi, a másiknál fenn marad.
Amúgy pont nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!