Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudom elhagyni a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elhagyni a párom?

Figyelt kérdés
Három éve élünk együtt. Volt két szétköltözés. Tegnap nagyon durván összevesztünk, és már teljesen világos neki is és nekem is, hogy ez a kapcsolat nem fog működni, mégsem tudok elmenni. Itt ülök a szobában, körülöttem a ruhaim és minden más cuccom és képtelen vagyok elkezdeni összepakolni és elmenni. Pedig tudom, hogy nem működik és ő szeretne kilépni ebből. Kétszer el tudtam tőle menni, most miért nem sikerül? Egyszerűen nem tudom megfogni a ruháimat, hogy összepakoljam, ki vigyem az autóba és hátat fordítsak. Lenne hova mennem egyébként. 29/L és 32/F

2022. nov. 13. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Megszokás, de ha tudod hogy úgy sem lesz jobb miért nem hagyod el?
2022. nov. 13. 15:45
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Mert kényelmes, lusta vagy.
2022. nov. 13. 15:45
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Érthetetlen.
2022. nov. 13. 15:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatfüggőség/társfüggőség is lehet, de ennyiből nem lehet megmondani.

A másik ami lehetséges, az ismeretlen új élettől való tudat alatti félelem. A megszokott életritmust, életteret nehezen engeded el, félsz felépíteni egy "új életet" ami eltér a megszokottól.

2022. nov. 13. 15:48
 5/14 anonim ***** válasza:
18%
Mert nincs hova menni nem vár semni csak az unalom meg ilyenek
2022. nov. 13. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen hallgass az eszedre! Fogd a cuccaid, és menj el!

Lesz két bőgős heted, de utána sokkal jobb lesz.

2022. nov. 13. 15:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyrészt most fogtad fel, hogy valóban vége és csalódtál benne, magadban és a jövőképben, amit elképzeltél, másrészről félsz az újtól.

Gondolj arra, minél hamarabb összepakolsz, annál kevesebb időd vesztegeted egy halott dologra, ami soha nem fog működni. Ma összecuccolsz, a holnapi hétfőt már új kezdet lehet.

Gondolj arra, hogy hosszútávon ez a lehető legjobb döntés Magad számára!

2022. nov. 13. 16:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert félsz az ismeretlentől, az ismerős szar biztonságot ad. Tényleg csak nagy levegőt kellene venni, és nem hátranézni, hanem előre.
2022. nov. 13. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert visszahúz a bűzös mocsár langymelege... de attól még mindig mocsár marad. A végén belefulladsz.

Kezedben a saját sorsod, most még szabadon dönthetsz.

2022. nov. 13. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
29 évesen lánynak titulálod magad. Na ezért nem.
2022. nov. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!