Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok szakítás után mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szakítás után mennyire vagytok szomorúak?

Figyelt kérdés
Ha után pár hét múlva lesz barátod ő csak búfelejtő vagy szerelem?
2022. nov. 11. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Sosem volt egyik szakitasom után sem párom hosszú hónapokig, de volt, hogy másfél évig.
2022. nov. 11. 19:33
 2/3 Ghgj ***** válasza:
100%
Hát azt nem tudhatjuk, hogy az adott csajban mi van. Én el tudom képzelni, hogy szerelmes legyek pár hét után, ha úgy szálltam ki a kapcsolatból, hogy már teljesen leváltam a másikról érzelmileg.
2022. nov. 11. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Általában úgy léptem már ki egy kapcsolatból, hogy a vége felé már mindennek vége volt. Abszolút nem mindegy hogy az ember teljesen el van már hidegülve a másiktól, szép lassan leépült belül, hosszú szenvedés után meghozza a döntést hogy vége, így tud is új kapcsolatba menni szo szo hamar, vagy szerelmesen szakít, mert így hamarabb el tudom képzelni hogy egyedül akar lenni utána. Szerintem ez egyénenként is változhat.
2022. nov. 11. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!