Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, ha ilyen reakciót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ilyen reakciót vált ki belőlem az “exem”?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi az életemben, 17 éves koromba. Ő csak 16 volt. Nem voltunk kimondottan együtt, de elég sokáig voltunk se veled-se nélküled szexkapcsolatba. Konkrétan több évig. Valamelyik nap láttam, titkon megnéztem a közösségi oldalait, a jelenlegi barátnőjét, ez volt egy hete, és azóta is úgy érzem, hiányzik az az időszak. Gondolom neki nem sokat jelentettem, engem csak nagyritkán vállalt fel, de nekem Ő volt a nagy szerelem. Azóta férjem és gyermekem van, emiatt hatalmas bűntudatom van. A férjemmel rendben van a kapcsolat, jó a szexuális életünk is, szerelmes is vagyok belé, és rettentően sajnálom, hogy mit “csinálok” a háta mögött. De nem megy ki a fejemből. Mit tegyek? Hogy zárjam le magamban?
2022. nov. 9. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább. Ebben egy pszichológus is tud segíteni. Valószínűleg nem véletlen hogy nem lett belőle komolyabb kapcsolat és az ember sokszor romantizál régi vagy "mi lett volna ha" eseteket.
2022. nov. 9. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Hianyzik egy olyan felnot aki meg mindig olyan eretlen kis fiu modjara viselkedik?
2022. nov. 9. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én picit hasonló szituban voltam, nálam ez úgy működött, hogy az illető rossz tulajdonsagaira fókuszáltam. Egy idő után már nem is érdekelt, mára már meg sem csap a nosztalgia szele :D
2022. nov. 9. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas inkabb
2022. nov. 9. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ferjed van, gyereked. Gondolkodj el ezen!
2022. nov. 9. 18:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg a pszichológus lesz a megoldás. Nyilván elgondolkodtam rajt, szégyellem is magam, de attól még ezt érzem.
2022. nov. 9. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!