Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha ilyen reakciót vált ki belőlem az “exem”?
Figyelt kérdés
Volt egy férfi az életemben, 17 éves koromba. Ő csak 16 volt. Nem voltunk kimondottan együtt, de elég sokáig voltunk se veled-se nélküled szexkapcsolatba. Konkrétan több évig. Valamelyik nap láttam, titkon megnéztem a közösségi oldalait, a jelenlegi barátnőjét, ez volt egy hete, és azóta is úgy érzem, hiányzik az az időszak. Gondolom neki nem sokat jelentettem, engem csak nagyritkán vállalt fel, de nekem Ő volt a nagy szerelem. Azóta férjem és gyermekem van, emiatt hatalmas bűntudatom van. A férjemmel rendben van a kapcsolat, jó a szexuális életünk is, szerelmes is vagyok belé, és rettentően sajnálom, hogy mit “csinálok” a háta mögött. De nem megy ki a fejemből. Mit tegyek? Hogy zárjam le magamban?2022. nov. 9. 13:09
1/6 anonim válasza:
Lépj tovább. Ebben egy pszichológus is tud segíteni. Valószínűleg nem véletlen hogy nem lett belőle komolyabb kapcsolat és az ember sokszor romantizál régi vagy "mi lett volna ha" eseteket.
2/6 anonim válasza:
Hianyzik egy olyan felnot aki meg mindig olyan eretlen kis fiu modjara viselkedik?
3/6 anonim válasza:
Én picit hasonló szituban voltam, nálam ez úgy működött, hogy az illető rossz tulajdonsagaira fókuszáltam. Egy idő után már nem is érdekelt, mára már meg sem csap a nosztalgia szele :D
5/6 anonim válasza:
Ferjed van, gyereked. Gondolkodj el ezen!
6/6 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg a pszichológus lesz a megoldás. Nyilván elgondolkodtam rajt, szégyellem is magam, de attól még ezt érzem.
2022. nov. 9. 20:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!