Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott 7 év után mi legyen most?
Elég rossz passzban voltam az utóbbi 2 hónapba ő is. Pár napja találkoztunk állítólag tovább lépett. De nagyon jót beszélgettünk jó volt vele és neki is. Nem szeretném magamat hitegetni én is elrontottam amin már változtatok meg is jegyezte. Nem igazán szeretnék görcsösen próbálkozni bevallom mert az ijesztő de lövésem sincs. Szavaknak szerintem nem sok erejük van a mi esetünkbe nem is ígérgetni szeretnék. Persze közös ismerősök vannak de jah. Szarnak egy pofon úgy se látnak bele meg ebből csak kavarás van.
35F 32L
F
1) korábban kértem volna segítséget a problémáimhoz ami miatt feszült voltam. Rosszat nem akartam sose vagy fusztrált voltam.
2) nem 7 évig nem működött kb 3-4 hónapig nem működött.
Aztán a magány meg nem jott be.
Én nem mennék vissza ugy hogy lo nincs alapon. Az biztos
El akartam venni...
Ja, ez ismerős. Mindig más a hibás, ugye? Mi tartott vissza, hogy 2-3 év után megkérd, aztán házasodjatok?
Most meg ő a hülye... hát, nem. Igaza van, hogy lépett, mikor ez a kapcsolat sehová nem tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!