Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott 7 év után mi legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott 7 év után mi legyen most?

Figyelt kérdés

Elég rossz passzban voltam az utóbbi 2 hónapba ő is. Pár napja találkoztunk állítólag tovább lépett. De nagyon jót beszélgettünk jó volt vele és neki is. Nem szeretném magamat hitegetni én is elrontottam amin már változtatok meg is jegyezte. Nem igazán szeretnék görcsösen próbálkozni bevallom mert az ijesztő de lövésem sincs. Szavaknak szerintem nem sok erejük van a mi esetünkbe nem is ígérgetni szeretnék. Persze közös ismerősök vannak de jah. Szarnak egy pofon úgy se látnak bele meg ebből csak kavarás van.

35F 32L

F

2022. nov. 8. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha vissza lehetne pörgetni az időt, akkor mit csinálnám másképp (ha van ilyen)?
2022. nov. 8. 17:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kénytelen vagy tudomásul venni. Ami 7 évig nem működött, azt nem szakítás után lehet megjavítani.
2022. nov. 8. 17:25
 3/12 A kérdező kommentje:

1) korábban kértem volna segítséget a problémáimhoz ami miatt feszült voltam. Rosszat nem akartam sose vagy fusztrált voltam.

2) nem 7 évig nem működött kb 3-4 hónapig nem működött.

2022. nov. 8. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Ki akartál mást próbálni es nem jött össze?
2022. nov. 8. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
El kellett volna feleségül...7 év után! Mit vartal?
2022. nov. 8. 18:22
 6/12 A kérdező kommentje:
El akartam venni ! :) nem akartam mást kipróbálni. Összegyűlt a kaki a fejem felett és kiégtem. Hisztiztem,problemaztam nem irányitottam az életem. Ennyi. Munkahelyi családi gyász dolgok stb. Mondhatni elegem lett! De nem a kapcsolatomból ( abba a pillanatba abból is ).
2022. nov. 8. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Aztán a magány meg nem jott be.

Én nem mennék vissza ugy hogy lo nincs alapon. Az biztos

2022. nov. 8. 18:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem én szakítottam.
2022. nov. 8. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha 7 év után nem volt benne annyi empátia, hogy megértse, ez most egy nehezebb időszak neked, majd túl leszel rajta és együtt túl lesztek ezen a nehéz időszakon együtt is (függetlenül attól, hogy mennyire hisztis voltál), akkor szerintem ne is bánkódj, hogy vége. Főleg, ha csak az elmúlt 3-4 hónap volt csak elmondásod szerint nehéz ennyi idő után.
2022. nov. 8. 19:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

El akartam venni...

Ja, ez ismerős. Mindig más a hibás, ugye? Mi tartott vissza, hogy 2-3 év után megkérd, aztán házasodjatok?

Most meg ő a hülye... hát, nem. Igaza van, hogy lépett, mikor ez a kapcsolat sehová nem tart.

2022. nov. 8. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!