Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Eljátszotta csak a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljátszotta csak a nagy szerelmet?

Figyelt kérdés
1 hete szakítottam a párommal. 2 hónapig voltunk együtt,de ő már esküvőt,gyereket tervezett,nekem ez gyors volt,elmondása szerint én vagyok az igazi és ez nem lehet máshogy. Amikor szakítottam vele és harmadnap elmentem a cuccaimert közölte,hogy nem bír dolgozni,enni,aludni akkora fájdalmat érez mint még soha. Másnap írtam neki,hogy hogy van és próbáltam egy picit lelket önteni belé. A következő nap ő írt. Megkerdezte,hogy vagyok,visszakérdeztem a válasza az volt,hogy nagyon rosszul,erre írtam neki megint pozitív szöveget és arra nem is válaszolt .Azóta eltelt 3 nap és még egy üzenetet sem dobot,eléggé furcsállom,mert aki ennyire halálosan szerelmes küzdeni szokott a masikert. Nem várom el és örülök,hogy elfogadta,hogy vége,de azt hittem,hogy akár hónapokig küzdeni fog.Vagy lehet,hogy csak megjátszotta a nagy szerelmet,mert amikor igazán szeretünk félre rakjuk a buszkesegunket és mindent,hogy visszaszerezzük a másikat.
2022. nov. 8. 03:11
 1/8 anonim ***** válasza:
99%

2 hónap alatt meg se ismered, nem hogy halálosan beleszeretsz..

Nem hiszem, hogy megjátszotta volna, annak mi értelme? Miért lett volna jó neki?

Szerintem fogalma nincs milyen szerelmesnek lenni és azt a kis vonzalmat is felnagyította, amit érzett, mondván, az szerelem.

Majd felnő, engedd el. :)

2022. nov. 8. 04:01
 2/8 anonim ***** válasza:
2022. nov. 8. 05:49
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Miért kene félretenni a büszkeséget és foggal körömmel harcolni egy olyan emberért, aki kidob, mint egy zsák szemetet ? Kicsiket fordítva ülsz am azon a lovon…

Orulj neki, hogy elfogadta, hogy vége ezek szerint van benne meg egy kis méltóság.

Ha meg te szakitasz, ne haragudj, de mégis milyen jogon várod el, hogy a másik fusson utánad, pláne egy két hónapos kis kapcsolatkezdemeny után? :D

2022. nov. 8. 05:54
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
A legtobb ember nagyon jol el tudja jatszani azt,hogy nagyon szerelmes, tapasztalat.
2022. nov. 8. 05:56
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
26%
Nem, nem jàtszotta el. Valóban elmebeteg.
2022. nov. 8. 07:30
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem mutattál kellő megértést és együttérzést a fájdalma iránt, s ennélfogva lelki önvédelemből nem jelentkezik, mert nem akar még jobban megsérülni. Összeomlott benne egy világ, s most annak a romhalmazából akar felépülni. Ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyire volt szerelmes beléd.
2022. nov. 8. 08:04
 7/8 anonim ***** válasza:
18%

Nem mutatott kellő megértést???

Hisz utólag is ráírt, ami nem kötelessége. Hisz másvalakiért senki nem vállalhat felelősséget még 10 év kapcsolat után sem, nemhogy 2 hónap után…

Szakítani pedig minden joga megvolt, ha neki így jobb.

2022. nov. 8. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Kedves Kérdező, te szakítani akartál, vagy csak próbára tenni, hogy fut-e utánad eléggé? Ha nem kell, akkor miért akarod szenvedtetni és még húzogatni előtte a mézesmadzagot, hogy fusson utánad, mint egy kutya? Nem szép dolog, hagyd békén, ha egyszer már kidobtad.
2022. nov. 8. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!