Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt kedvesem most miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt kedvesem most miért vette fel a kapcsolatot velem nagyjából,ha ő akart szakítani?

Figyelt kérdés

Indoklást nem tudott mondani akkoriban,inkább egy "mosoly" és csóválta a fejét aztmondta nem tudja.

Ez lassan egy éve volt,oké rendben elengedtem,nem vitáztunk ezen semmit.

1-2 hete elkezdett a közösségi oldalokon lájkolgatni,születésnapomra írt sms-t,városban ha meglát a tömegből kiszúr integet mosolyog,és még üzenetet is írt mikor észrevett,poénkodva leginkább,meg a napját meséli el milyen volt meg mit fog csinálni másnap.

Részemről egy emberi alap szinten vissza válaszoltam ugyan,de csak rövidre fogva ezeket. Meg ha jól tudom van párja egy ideje,én is nem rég kezdtem megismerni egy hölgyet.

2022. nov. 5. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ő se tudja mi honnan tudjuk? ^^
2022. nov. 5. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Tartalék játékosnak tart.
2022. nov. 5. 21:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Halványan gondoltam erre csak... De van logika benne köszi
2022. nov. 6. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!