Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány exetek akart visszajönni (akár évek múlva hozzátok? ?
Egy sem.
Nincs ex, nincs probléma. 😂
Sajnos egy sem. Én akarnék visszamenni 2 exemhez, akik velem szakítottak, ill. 2 másik nővel, akivel csak pár hetes, hónapos ismerkedés, orál/szex volt, és én szakítottam velük. Ők pedig nem akartak visszafogadni. SZóval 0000000
32f
2/2. Én szakítottam velük. Viszont csöppet sem volt hízelgő, nagyon is frusztráló volt.
Az elsőn látszott, hogy megtörte a szakítás, majdnem egy év telt el, és nem voltam már szerelmes, de nagyon rossz volt az egykori párom így látni. Sokáig törte magát, és sajnos nem is értett a szép szóból.
A második viszont ijesztő módon zaklatott, mikor már azt hittem, mindenhol sikerült tiltanom, akkor is felbukkant. Egy hétig jött kedveskedve, aztán kezdődött ez.
Az is számít, hogy plátói szerelem?
Mert akkor tudok olyanról írni, hogy végülis keresi velem valamilyen módon a kapcsolatot, ha én nem jelentkezek huzamosabb ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!