Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítást / Továbblépést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítást / Továbblépést segítő videó?

Figyelt kérdés

Ha beírom youtubeon hogy "breakup affirmations" akkor csak ezek a cukormázas hülyeségek jönnek, hogy "te jobbat érdemelsz" blablabla... nekem brutálisan őszinte mantrázás kellene, hogy "szedd már össze magad te barom, vége van, nem érted ?! Lépj tovább! " valami ilyesmi, mert ugyan vége van, de még mindig van bennem remény, és azt is ki akarom ölni magamból.

Sokat vezetek, ezért keresnék valami ilyesmit, ami vezetés közben is rugdosna.

2022. okt. 29. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Tiktokon rengeteg ilyen van,inkabb ott nezd meg
2022. okt. 29. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Át lehet programozni a fejedben hogy ne szeresd tovább.

Nem a jó dolgokra kell gondolni hanem az összes olyan emlékre amivel megbántott téged vagy ha veszekedtetek ott miket mondott neked vagy mit tett veled.

Pár nap és már egy távoli emlék lesz csupán az ami jó volt, és örülsz hogy szabad vagy és végre olyan párt találhatsz aki elfogad, szeret és megbecsül.

2022. nov. 3. 14:11
 3/3 A kérdező kommentje:

mar megbocsass de ez hulyeseg, abszolut nem bantott meg szoval miert utalnam meg szandekosan… az atprogramozast en is ismerem, es nem muszaj megutalnod :D Rajottem hogy ha azt ismetelgetem magamban, hogy “vege, ennyi volt, orokre” akkor egy ido utan el is hiszem, es egy megnyugvas erzes lesz, persze az emlekek fel-fel tornek, de itt valoszinuleg inkabb az volt a baj, hogy nem akartam elengedni.

De azert meg mindig gaz hogy youtubeon egy ilyen “szedd mar ossze magad te pancser” video sincs, csak ezek a hagyomanyos “ne aggodj, majd lesz jobb, nem erdemelt meg amugy se” szentimentalis baromsagok vannak 🫤

2022. nov. 4. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!