Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem azt írja, mondja hogy sose lesz boldog. 1 hetet voltunk csak együtt,1 hete lett vége. Mit csináljak? Meg hogy senkinek sem kell. Meg hogy megöli magát. Meg sok rosszat ír, depressziós lett vagy nem tudom.
Figyelt kérdés
Írtam neki hogy menjen pszichológushoz, nem megy. Írtam hogy ne csináljon hülyeséget de akkor is írja ezeket. Hiába írom neki. Mit csináljak?2022. okt. 24. 22:18
11/15 A kérdező kommentje:
10es: nem az derült ki róla. Hanem nagyon gáz dolgok.
2022. okt. 25. 17:51
12/15 anonim válasza:
Kit érdekelne. Egy hét?
Annyi idő alatt volt 3 randi max?
Egyébként az aki fenyegetőzik elmehet a büdös francba.
14/15 A kérdező kommentje:
Letiltottam mindenhonnan.
2023. jún. 26. 11:09
15/15 anonim válasza:
Ezer éve volt, már a nevére sem emlékszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!