Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha depressziós vagyok amiatt mert nem tudok barátnőt találni?
Nem találok olyan lányt aki szeretne engem.
Ha megszeretne egy lány akkor gondolom könnyebb az ismerkedés mert ő is akarna velem találkozni? Eddig mindig olyan nehézkes volt az egész, de gondolom ha kölcsönös lenne a szeretet akkor könnyebb a megismerés szakasza.
Már nagyon szomorú, kicsit depressziós lettem mert nem látok esélyt arra hogy barátnőm legyen. Állandóan szomorú vagyok már emiatt 😥
csajozási tippek kezdőknek:
1. ne legyél ronda
2. ∅
3. ∅
Csak emiatt lettél depressziós? Amatőr...
Ez egy kis bosszantó semmiség az igazi problémákhoz képest :)
A depresszió egy betegség, te nem vagy az csak szomorú és csalódott.
Ismerkedj, Kezdeményezz, próbálkozz. Attól nem lesz barátnőd hogy sajnáltatod itt magad.
#6, 37 vagyok és kurvа ronda. Nekem a legrosszabb akkor volt, amikor top nőknél próbálkoztam. Amióta nem próbálkozok nőknél sokkal jobban érzem magam. Igencsak, hogy is mondjam felelőtlen kijelentés azt mondani, hogy "Attól nem lesz barátnőd hogy sajnáltatod itt magad."
Aki ronda annak ez nem tanács.
(a ronda nőket meg hagyjuk, tudom, hogy az bárkinek lehet, nekem is, de az nem számít nőnek, az kb. olyan mint egy prostit a barátnődnek hívni, az csak egy hazugság)
7: a ronda nő nem számít nőnek.
Akkor te sem számítasz férfinak, mert ronda vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!