Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi volt a legtobb ido...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a legtobb ido hogy tullepj valakin?

Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 11:06
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
95%
1,5év.
2022. okt. 24. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Aluljáróban 2 másodperc,egy lépcső alján fekvő alkoholistán.
2022. okt. 24. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Több, mint egy év. Ugyan “csak” egy fel éves kapcsolat volt, de jól működött, sok volt a program, nagyon szerettem és szeretve éreztem magam…az árulást meg mindig nem tudtam elfelejteni, de már nem szeretem és nem akarnék tőle semmit. Emberileg esett rosszul, amit művelt. Azóta nagyon jó kapcsolatom van egy másik férfival, aki minden szempontból tökéletes és ennyire szerelmes meg nem voltam 🥰
2022. okt. 24. 11:25
 4/10 zol56 ***** válasza:
100%
3 év.
2022. okt. 24. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

3 év egy 7 éves kapcsolat után.

33f

2022. okt. 24. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
2x1,5 ev volt a rekord.
2022. okt. 24. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, mit jelent túllépni... ha az egyetemi szerelmemre gondolok, akivel nem is volt semmi, mert nem hittem el, hogy bejövök neki, akkor 10 éve nem fogadom el, hogy van valakije. Azóta össze is házasodtak (az volt a mélypont, mikor fb-on hirtelen megváltozott a vezetéknéve, tudtam, hogy itt a vég, hiába kapcsolatban voltam mással, lesujtott, még jó, hogy ültem, és ennek is 6 éve), két gyerek, szóval ki tudja, mi lett volna. Nyilván túlvagyok rajta, hiszen soha nem is voltunk együtt, de azért bánt a dolog - bár velem nem lett volna olyan boldog, mint most a férjével bármikor.

Vagy volt már gimnáziumi ismerkedés, ahol 2 randi után én mondtam, hogy ne folytassuk, gyáva szűz kutya voltam, meg is érdemeltem. Neki is van azóta gyereke, ezt is bánom úgy-ahogy.

Hogy az exem megcsalt és szakított, azt végül is 5 éve nem fogadom el. Hogy az újabb exem tavaly szakított, annál volt a legdurvább a helyzet, mert szó szerint belebetegedtem, csak miután eljöttem a munkahelyről, ahol dolgoztunk, akkor lettem jobban. És az a szerencséje, hogy nem miatta jöttem el, mert korábban elterveztem, csak végül ő is ok lett. Mivel meg is kértem a kezét, modnhatni 1 év után se fogadtam el.

Igazából folyamatosan a magány mondatja velem, hogy a múlton rágódom. Ha lenne egy, akivel már házas lennék, tojnék a múltra, de ez még várat magára.

2022. okt. 24. 17:32
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
#7, a pszichiàtered mit mond erre?
2022. okt. 24. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez mindig a kapcsolat hosszától és minőségétől függ, és hogy mennyire lelkizős az illető.
2022. okt. 25. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Konkrétan az emberen túl lépni 7 hónap volt, mindezt egy 8 hónapos kapcsolatban, amiből fél év volt előtte az ismerkedés.

De egy másik exem megcsalt, magán a srácon túl voltam hamar, de a sérelmen való túllépés több, mint egy évig tartott.

2022. okt. 28. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!