Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex születésnapi köszöntőjére válaszolni?
Nagyon viharos szakítás volt fél évvel ezelőtt. Engem megviselt, őt egyáltalán nem, minden hétvégén bulizott és csajozott. Szakítás után nem beszéltünk többet, tiltott mindenhonnan.
Ma volt a születésnapom, sms-be felköszöntött. Eddig egyáltalán nem jelentkezett amióta szétmentünk. Nem akarok bunkó lenni, hogy nem köszönöm meg, de én már semmit nem akarok tőle, őszintén szólva már arra sem emlékszem mikor van pontosan a születésnapja. Furcsa nagyon, hogy az enyémet ennyire számon tartja és még rám is ír. Ti válaszolnátok? Megköszönnétek? Vagy nem foglalkoznátok vele? 23/N
Elősször is: Boldog születés napot!:)
Amúgy meg megköszönni sem fontos, mert az is táplálhatja benne azt, hogy tetszik Neked hogy felköszöntött és jól esik! Ő sem foglalkozott a Te érzéseiddel akkor!
Egy "Köszönöm."-öt én is írnék.
De mást biztosan nem, ha netalán írna még mást is később.
Mondjuk ha annak idején "tiltott mindenhonnan", akkor gondoskodtam volna róla, hogy soha ne érjen el semmilyen felületen akkor sem, ha később feloldja a tiltást.
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!