Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felköszöntsem az exem születés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköszöntsem az exem születésnapján?

Figyelt kérdés
2 hete szakítottunk, mert nem volt szerelmes belém. Békében váltunk el. Azóta nem beszéltünk, de holnap lesz a születésnapja. Nem tudom, hogy írjak-e neki egy sms-t/messenger üzit, vagy ne. Nem ürügyöt keresek, mert nem szeretnék vele újra beszélni. Csak egy gesztusnak, mert tényleg nincs köztünk harag, de szerintem azt hiszi utálom. Mit gondoltok?

2021. aug. 14. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Egyértelmű, hogy nem. Nem is értem, hogy ezt hogy gondoltad. Esetleg jövőre, de nem szakítás után 2 héttel.
2021. aug. 14. 22:58
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Köszöntsd fel, embernek lenni nem kerül semmibe, ez nem ego kérdése csak pusztán kedvesség.

Nem kell folytatnod a beszélgetsét, csak felköszöntöd és ennyi.

2021. aug. 14. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha semmi közös nincs,és beszélgetni sem akarsz vele akkor nem.
2021. aug. 14. 23:06
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha jól értelmezem, azért szakítottatok, mert nem volt már szerelmes beléd, ergo ő szakított, erre te születésnapján akarod felköszönteni. Ne már...
2021. aug. 14. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Mi a baj azzal ha felköszönti ?

Olyan embereket is felköszöntünk sokszor akikkel nem is beszéltünk évek óta és nem is a barátaink. Akkor miért ne férne bele az, hogy felköszöntsd azt akibe szerelmes voltál, X ideig vele töltötted a szabadidőd nagyrészét és mégcsak nem is haragban váltatok el, csak annyi hogy ő nem szerelmes. Ez nem bűn.

Ez egyáltalán nem csicskaság

2021. aug. 14. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kicsivel több idő telt el, de felköszöntöttem. Beszélgettünk is arról, hogy mi van épp velünk. Szerintem ez teljesen rendben van, ha nem haragban váltatok el.
2021. aug. 14. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem koszontes lenne, hanem passziv agressziv lelkifurdalas-keltes. Hagynam.
2021. aug. 15. 03:27
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
szóval még simán dugnál vele, értjük...lépj már túl rajta basszus
2021. aug. 15. 06:44
 9/10 moozygoo ***** válasza:
81%
Nem, engedd el.
2021. aug. 15. 12:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Kibírtam, nem írtam neki, pacsi mindenkinek és köszi :D
2021. aug. 16. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!