Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után felköszöntettem az exemet születésnapján erre ő letiltott?
Anno is letiltott mindenhonnan. Most egy új instagram fiókból írtam neki, augusztusban volt 2 éve hogy szakított velem. 20-án volt most a szülinapja, gondoltam írok neki. Nekem azóta sincs senkim, neki egyből volt új hapija. Azóta is vele van és már a vőlegénye. Gondoltam azzal nem okozok rosszat ha csupán annyit írok hogy "Isten éltessen!". Erre tiltott. Mint mindenhonnan, mindig. Gondolom nem akarja hogy egy picit is befurakodjak egy szó erejéig is a vadonatúj tökéletes életébe.
Veletek volt olyan hogy az ex minden téren ingorált örökre?
És mielőtt jönnétek azzal hogy mi a bránerért írtam neki...
Gondoltam hátha jelent VALAMIT hogy még 2 év után is emlékszem rá. Hát kb. semmit.
EZZEL MIT BÁNTOTTAM????????????? 2 szót írtam és azt is jó szándékból. Ez akkor kva nagy bűn?????????????????????????????
@5
2 év után teljesen felesleges lenne:) Anno próbáltam, de értelmetlen volt, kizárt teljesen. Csak azért cserélt számot meg privátolta az instáját hogy én ne lássak semmit az új életéből.
6/7
Jó, igazad van. Kicsit szentimentális vagyok, azért írtam neki. Gondoltam egy ezred másodperc erejéig visszatér belé a néhai kedvesség és legalább egy 'köszönöm'-öt odabiggyeszt. Áh, esélyem sem volt.
Szerintem itt csak 1 tanács valid:
regisztrálj újabb és újabb fiókokat, és próbáld azokról is köszönteni, dícsérni, érdeklődni, hogy mi van vele.
Szerintem az irány jó, csak több energiát kellene fektetni bele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!