Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig feladom magam és szakítás a vége miért?
Kérdés h miert csuicskulsz be.
Félsz h nem találnál mást?
Tehát végig egy felvett szerepet játszol, ez pszichopátiás jelenség, kezelni kellene.
Miután kiszeretett belőled valaki, már hiába kapálózol, addig kellett volna tenni érte, amíg megvolt benne a hajlandóság. Azért szenvedsz, mert ragaszkodsz a megszokáshoz, nem hozzá, és normális kapcsolatod sosem lesz, ha megjátszod magad és önmagad nem adod, és nem ugyanezt várod el a másiktól.
"Addig működött az egész amíg én tettem rá magasról sokszor tudatosan."
Dehogy, pont fordítva. X évig bántottad, elnyomtad, ő megunta, elkezdett belefáradni, emiatt jött a veszekedés, utána neked leesett, hogy baj van, elkezdtél puncsolni, és most meg fáj, hogy nem tehettél meg vele bármit büntetlenül, mert kidobott.
Na srácok túltoljátok a dolgot azért.
Itt nem testi erőszakról volt szó meg ok nelkuli orditozasrol vagy szidalmazasrol :D itt olyan veszekedesek voltak inkabb amikor megprobalod elmagyarazni ha nem kotod be a cipofuzodet el fogsz esni. Na ilyen az elnyomasom. Jogosak. Azt csinalt amit akart de amikor epeszu embernek hulyesegnek tunt az egesz gondolatmenet akkor probaltam kozbeavatkozni. Bantani se bantottam. Egyszeruen csak nem ot meg a kapcsolatunkat helyeztem eloterbe hanem minden mast is.
Pl sporoljunk vagy vegyunk xy dolgot mert az ertekallo, belemegy de utana elveri a penzet ebayen. Ami reszemrol volt h amikor megbantott vagy hulyeseget csinalt dramaian fakepnel hagytam vagy dramaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!