Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindig feladom magam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig feladom magam és szakítás a vége miért?

Figyelt kérdés
Volt jó pár párkapcsolatom az utobbi 8 évig tartott. Tanulva a hibámból gyengébb partnert választottam akinék “dominálhatok” vagyis bemutathatom az életemet meg segíthetek neki. Nagyon jól ment a párkapcsolat aztán jöttek a veszekedések ami szerintem hülyeség szerinte tök oké volt. Aztán elnyomó lettem igaz nem rossz szándékból és kiszeretett belőlem utána meg én kezdtem el a kedvében járni megtenni mindent is. Kilettem használva és a végére annyira hogy egy köszönöm se jött ki a száján.Ami persze engem bántott még több vitatkozás. Tudom az emberek változnak de így 8 ev után ez eléggé fáj. Lelkileg meg kicsit anyagilag is kilettem használva. Életem legrosszabb szériáját élem és most kellett volna nekem a támogatás de nem kaptam vissza inkább ellökés lett. A leányzó után még futottam a kapcsolat után is. ( közvetetten) de volt olyan része a dolgoknak hogy legszivesebben egy kanal vizbe belefolytottam volna már az egyoldalúság miatt. Miért teszem ezt magammal? Itt vagyok érzelmileg kicsavarva a másik hiányzik életem fontos része volt de ő le se szart a végére. Addig működött az egész amíg én tettem rá magasról sokszor tudatosan. Egyszerűen nekem nem megy kapcsolat amikor ragaszkodok valakihez. Mindig ez lesz.

2022. okt. 23. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Kérdés h miert csuicskulsz be.

Félsz h nem találnál mást?

2022. okt. 23. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
*i-vel
2022. okt. 23. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tehát végig egy felvett szerepet játszol, ez pszichopátiás jelenség, kezelni kellene.

Miután kiszeretett belőled valaki, már hiába kapálózol, addig kellett volna tenni érte, amíg megvolt benne a hajlandóság. Azért szenvedsz, mert ragaszkodsz a megszokáshoz, nem hozzá, és normális kapcsolatod sosem lesz, ha megjátszod magad és önmagad nem adod, és nem ugyanezt várod el a másiktól.

2022. okt. 23. 15:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem inkább ha szeretem nem akarom elhagyni vagy hogy elhagyjon. A talalok mast abba biztos vagyok most is. Kapcsolat kozbe is lett volna par lehetosegem :D de igen nem tudom miert en csicskulok be. Altalaban nincs semmi bajuk velem csak kiszeretnek meg hasonlok. Vagy hulye kifogasok jonnek. :D
2022. okt. 23. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Van baj a toronyban. Dehogy szereted, ha 8 évig hazudsz valakinek. Keress szakembert!
2022. okt. 23. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

"Addig működött az egész amíg én tettem rá magasról sokszor tudatosan."

Dehogy, pont fordítva. X évig bántottad, elnyomtad, ő megunta, elkezdett belefáradni, emiatt jött a veszekedés, utána neked leesett, hogy baj van, elkezdtél puncsolni, és most meg fáj, hogy nem tehettél meg vele bármit büntetlenül, mert kidobott.

2022. okt. 23. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Na srácok túltoljátok a dolgot azért.

Itt nem testi erőszakról volt szó meg ok nelkuli orditozasrol vagy szidalmazasrol :D itt olyan veszekedesek voltak inkabb amikor megprobalod elmagyarazni ha nem kotod be a cipofuzodet el fogsz esni. Na ilyen az elnyomasom. Jogosak. Azt csinalt amit akart de amikor epeszu embernek hulyesegnek tunt az egesz gondolatmenet akkor probaltam kozbeavatkozni. Bantani se bantottam. Egyszeruen csak nem ot meg a kapcsolatunkat helyeztem eloterbe hanem minden mast is.

Pl sporoljunk vagy vegyunk xy dolgot mert az ertekallo, belemegy de utana elveri a penzet ebayen. Ami reszemrol volt h amikor megbantott vagy hulyeseget csinalt dramaian fakepnel hagytam vagy dramaztam.

2022. okt. 23. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem úgy értettem a bántást, hogy megvered. Amúgy tanácsot csak akkor adj, ha kérik, rohadt irritáló.
2022. okt. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!