Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt már semmi nem lesz olyan mint ezelőtt?
Barátnőm azt mondta h mostmar választ vár h legyen e baba. Én elmondtam neki az ezzel kapcsolatos félelmeim. Erről tudott idáig is.
Viszont most le van törve, kettőt nem szól nem olyan mint lenni szokott.
Beszélgettünk h mik az aggályok, át próbáltam beszélni
vele a témát. Erre azt mondta h jól megbeszéltük a semmit..
Úgy érzem erre nincs jó válasz. Szeretem, de nem vagyok biztos h akarok gyereket.
Ha nemet mondok akkor vége, ha igent akkor meg úgy érezné h kierőszakolta a beleegyezést.
Mindenkiben megvannak ugyan ezek az aggályok gyermekvállalás előtt. Ez nem újdonság. Csak nem mindegy hogy egyáltalán nem akarsz vagy akarsz csak nem tudod mikor. De abba is gondolj bele hogy te sem és ő sem lesz fiatalabb. Lehet ha akarsz majd 40 évesen akkor fogsz rádöbbeni hogy basszus majdnem 60 éves leszel amikor a gyerek még csak érettségizni fog. Azért az nem a legjobb az én véleményem szerint.
Az anyagiakat pedig meg lehet oldani mindig. 31 éves vagyok van egy 7 éves fiam. Nincs lehetetlen amit nem lehetne megoldani.
10
De bazdmeg! Ugy sporolsz? Tudotaosan készülsz rá?
Ugy takarékoskodsz?
Csak mert ha tényleg akarnál, leve úgy élnél...
11
Gyereket normalisan mevelni, pkusz megelni belőle, kb 1.2M.es beveteltől lehet.
13as.
Ez hülyeség. Ezek max a nagyobb igények miatt vannak. Albérletet fizetünk, csak a férjem dolgozik mert a fiam veleszületett betegsége van, ami miatt állandó felügyeletre van szüksége, ezért én nem dolgozom. Emellett megvan mindenünk. Kocsihitel stb. Mindennel együtt 6-700ból megvagyunk
#16os vagyok.
Az autóhitel 80000. Az albérlet 170000. Bevásárlás kb 40000 hetente. Rezsi 50000. Gyerek sulira kb 20000 havonta. Kb 150000 havonta megmarad ha nem kell abban a hónapban semmi másra költeni. Ha kell valami akkor kevesebb.
Mások összesen 3-400ból megélnek 2 gyerekkel szépen. Nem tudom milyen igényeitek vannak de ennyiből mi bőven jól megvagyunk
Ez tipikusan az a helyzet, amikor már az elején látszik, hogy alapértékek nem passzolnak a párnál, és annak reményében maradnak mégis együtt, hogy majd megváltoztatják idővel a másik álláspontját.
Óriási hiba volt erre alapozni, gyerek kérdésben meg különösen. Gondolom szeretitek egymást, azért maradtatok együtt, és mostmár egyre nehezebb szakítani.
Nagyon végig kell gondolnotok, kinél mi a fontossági sorrend és hogy ezért mit/ mennyit hajlandó feladni.
Nem ismerem az érveid, de ha semmiképpen nem tudsz engedni belőlük, akkor inkább szakíts. Egy gyermektől megfosztani egy nőt, aki amúgy szeretne...úgysem lenne jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!