Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Itt már semmi nem lesz olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt már semmi nem lesz olyan mint ezelőtt?

Figyelt kérdés

Barátnőm azt mondta h mostmar választ vár h legyen e baba. Én elmondtam neki az ezzel kapcsolatos félelmeim. Erről tudott idáig is.

Viszont most le van törve, kettőt nem szól nem olyan mint lenni szokott.

Beszélgettünk h mik az aggályok, át próbáltam beszélni

vele a témát. Erre azt mondta h jól megbeszéltük a semmit..

Úgy érzem erre nincs jó válasz. Szeretem, de nem vagyok biztos h akarok gyereket.

Ha nemet mondok akkor vége, ha igent akkor meg úgy érezné h kierőszakolta a beleegyezést.

2022. okt. 19. 22:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2022. okt. 19. 22:18
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

Nekem biztosan nem kellene egy kölyök egész életemre kolonc lenne a nyakamban, mondom ezt férfiként.

Szakítás

2022. okt. 19. 22:22
 3/25 anonim ***** válasza:
64%

Komoly, hogy egy ilyen nőt eldobnál, aki szülni AKAR... a mai világban ez ritka. Sőt, inkább fordítva van, a férfi szeretné, a nő nem.

Mert hogy én meg pont olyan nőt nem találok, aki szívesen megállapodna már végre, és akár 2 éven belül szülne is.

Úgyhogy engedd el, hátha talál olyat, aki teherbe ejtené...

32F

2022. okt. 19. 22:26
 4/25 A kérdező kommentje:
Ő 30l én 34
2022. okt. 19. 22:26
 5/25 anonim ***** válasza:
63%
Illetve kérdés az anyagi helyzet is, mert akkora az infláció meg a szegényedés hogy olyan másfél millió alatt lehetetlen gyerekre gondolni, 2 főnek is alig elég
2022. okt. 19. 22:27
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hű, hát akkor megértem. A 30 már rég nem lány... Nincs már nagyon időtök gondolkodni, most vagy soha. Ő ezt nagyon jól átlátja, ezért mondta, hogy jól megbeszéltétek a semmit. Nyilván a te szempontod is ugyanúgy érthető, nem tudsz dönteni. De az az igazság, hogy kell. Mert most vagytok abban a korban, amikor még lehet. Ha vár még rád pár évet aztán végre eldöntöd hogy akkor nem akarsz, neki már nem lesz ideje új párt keresni akivel vállalhat is. Én a helyében fájó szívvel, de szakítanék. Mert nem akarnék 40 évesen lombikra járni. Neked pedig a magad érdekében is el kéne dönteni. Mert ez ebben a korban már minden nőnek számít, vagy akarnak gyereket, vagy nem, de a "még nem vagyok benne biztos" 30 felett már sehogy nem jó válasz.
2022. okt. 19. 22:34
 7/25 anonim ***** válasza:
13%
Ez olyan mintha meg akarnának téged eroszakolni:D
2022. okt. 19. 22:35
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne pocsékold az idejét, embereld meg magad és mondd ki, hogy nem akarsz gyereket. Akinek ennyi éves korára nem jött meg a késztetés, hogy családot akar, az nem akar családot. Remélem a barátnőd belátja, hogy veled csak az idejét vesztegeti.
2022. okt. 19. 23:03
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak az idejet pocsékolja veled!

Én 32 éves vagyok, és ugyanebben a helyzetben vagyok. Vagyis, én kicsúsztam...és gyűlölöm az életemet... :( Nagyon szerettem volna gyereket, de ő csak hitegetett, mint te őt! Belepusztulok!!!! Ha tudnám a baratnőd nevét, megkeresném, és megmutatnam neki a kerdesedet, es mondanám neki, hogy fuss!!!!

😪😪😪 A férfiak nem akarnak gyereket..vagy ha mégis, akkor csak tökéletes külsejü, vekony, hosszucombu, széparcu nővel! Egy átlagosnak erre esélye nincs...vagy max úgy, hogy a nő rakja össze a pénzt a gyerekre, ő marad vele otthon fél évig, és persze rögtön megy is vissza dolgozni, merthát, te nem fogod eltartani!

2022. okt. 20. 05:52
 10/25 A kérdező kommentje:

9es. Sajnálom, de én ebben elmondtam neki mindig is az aggályaim.

És mondtam h ha úgy érzi nem tud várni megértem. De azt h megmondjam h mikor fogom akarni lehetetlenség

2022. okt. 20. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!