Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt már semmi nem lesz olyan mint ezelőtt?
Barátnőm azt mondta h mostmar választ vár h legyen e baba. Én elmondtam neki az ezzel kapcsolatos félelmeim. Erről tudott idáig is.
Viszont most le van törve, kettőt nem szól nem olyan mint lenni szokott.
Beszélgettünk h mik az aggályok, át próbáltam beszélni
vele a témát. Erre azt mondta h jól megbeszéltük a semmit..
Úgy érzem erre nincs jó válasz. Szeretem, de nem vagyok biztos h akarok gyereket.
Ha nemet mondok akkor vége, ha igent akkor meg úgy érezné h kierőszakolta a beleegyezést.
Nekem biztosan nem kellene egy kölyök egész életemre kolonc lenne a nyakamban, mondom ezt férfiként.
Szakítás
Komoly, hogy egy ilyen nőt eldobnál, aki szülni AKAR... a mai világban ez ritka. Sőt, inkább fordítva van, a férfi szeretné, a nő nem.
Mert hogy én meg pont olyan nőt nem találok, aki szívesen megállapodna már végre, és akár 2 éven belül szülne is.
Úgyhogy engedd el, hátha talál olyat, aki teherbe ejtené...
32F
Csak az idejet pocsékolja veled!
Én 32 éves vagyok, és ugyanebben a helyzetben vagyok. Vagyis, én kicsúsztam...és gyűlölöm az életemet... :( Nagyon szerettem volna gyereket, de ő csak hitegetett, mint te őt! Belepusztulok!!!! Ha tudnám a baratnőd nevét, megkeresném, és megmutatnam neki a kerdesedet, es mondanám neki, hogy fuss!!!!
😪😪😪 A férfiak nem akarnak gyereket..vagy ha mégis, akkor csak tökéletes külsejü, vekony, hosszucombu, széparcu nővel! Egy átlagosnak erre esélye nincs...vagy max úgy, hogy a nő rakja össze a pénzt a gyerekre, ő marad vele otthon fél évig, és persze rögtön megy is vissza dolgozni, merthát, te nem fogod eltartani!
9es. Sajnálom, de én ebben elmondtam neki mindig is az aggályaim.
És mondtam h ha úgy érzi nem tud várni megértem. De azt h megmondjam h mikor fogom akarni lehetetlenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!