Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi segíthetne rajtunk van értelme együtt lépni?
Az igazság hogy belekényelmesedtunk a kapcsolatba mindketten.
Voltak közös tervek, célok de ezekből nem lett semmi. Csak beszéltünk róla pár szót ha feljött de semmi lépés nem volt h megvalósuljon. Azt hiszem talán vlmi tudatosságféle hiányzik..
Pl szó volt h legyen közös félre tett pénzünk, de egyikünk se hozta a pénzt h akkor kezdjük el.
Mindenki tett el amennyit ( ha maradt az adott hónapban a pénzéből, de igazán egyikünk se szólt h mennyije van v ilyesmi).
Megvan ki mit fizet és ennyi.
Eltelt 8év. Dolgozunk ,néha elmegyünk vhova de ennyi, együtt lakunk.
Most feljött a gyerek téma is, egyeztek ebben az álláspontok is, de nem jutottunk oda h megtortenjen, nálam nem jön az érzés h de akarom, pedig az elején úgy gondoltam h szeretném én is.
Teszem a dolgom nap nap után, de én olyan vagyok h van egy helyzet és abban élek tovább, hiába érzem h esetleg nekem annyira nem jó, mégse lépek, v fel sem merül bennem h merre lépjek tovább.
Apám mondta egyszer h olyan vagy mint a f.sz ha ide tesznek itt is jó, ha oda akkor ott is jó.
"Apám mondta egyszer h olyan vagy mint a f.sz ha ide tesznek itt is jó, ha oda akkor ott is jó."
Ez itt a kulcs mondat. Ha már a saját apád is azt mondja, hogy olyan vagy mint a f.sz, az már régen rossz. :)
Ahelyett hogy azt mondta volna, hogy szedd már össze magad édes fiam, mert szét vagy esve....
A leírtakból következtetve ez a kapcsolat megragadt az együtt járás szintjén. Nem látod benne a kraftot, ami hajtaná. El lehet így is éldegélni, amíg nem lép be valamelyiktek életébe a szerelem, vagy nem történik olyan esemény, ami próba elé állít titeket.
A gyerekezést ne erőltesd szerintem.
Ti már csak lakótársakként funkcionáltok. Ennyi.
Kérdés: mennyi időt akarsz még eltölteni így?
Ha még szereted és együtt szeretnél vele maradni, rázd fel a kapcsolatot.
Nektek kell ezt megbeszélni. Mi vezetett az elkényelmesedéshez?
A leírtakból nekem úgy tűnik, mindketten gyenge akarattal bírtok, vártok a másikra, hogy ha majd Ő lép, akkor majd én is...Ez rossz stratégia. Valakinek meg kell tennie a kezdő lépést: ahogy a bot egyik vége, amikor megfogod, vele mozdul a másik vége is. Valahogy így működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!