Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire sajnáljam ezt a párkapcsolatot? (bővebben lent)
Múlt hónapban, szeptember 04.-tól vasárnaptól, 08.-ig csütörtökig Hajdúszoboszlón voltam nyaralni. Még az érkezés napján, a facebook társkeresőn szíveztem egy lányt, és egy szöveget is írtam az egyik képe alá, majd a szívezést viszonozta is, és onnan írtunk tovább. Még aznap este telefonszámot cseréltünk, mert a faces társkereső oldal hanghívása elég rossz minőségű volt és meg is szakadt. Onnantól kezdve egészen 08.-ig a visszaindulás napjáig minden éjszaka órákat beszéltünk, a rekord kerek egész három óra volt éjjel. Egyébként nem tud este a megszokott időben elaludni, csak késő este tud, és ha teheti, és szabadnapos, kb. délig alszik. Kiderült rengeteg közös van bennünk, sok a közös vonás.
Megbeszéltük, hogy a visszaérkezésem napján 08.-án találkozunk. Közben érthető módon sok mindent megtudtam róla, 18 éves kora óta egyedül él egy albérletben az én városomban, sok kapcsolata volt, a sok kezdeti reményteli indulás dacára egyik sem lett végül olyan amilyennek lennie kellett volna, több, különböző szempont miatt.
Közben, eljött a 08.-a, és hazaérkezésem után néhány órával találkoztunk az albérlete előtt, majd onnan egy kávézóba mentünk. Nagy csodálkozásomra onnan elhívott magához, felmentünk, majd rövid idő után elkezdetünk csókolózni, de vagy negyed óráig. És benne lett volna, hogy lefeküdjünk, csak én itt én mondtam azt, hogy ennek azért még tényleg korai az ideje. Már a szoboszlói telefonálgatásunk alatt is mondta, hogy szexmániás, de azt nem gondoltam, hogy ennyire korán benne lenne a dologban. Következő este már ott aludtam nála, és már szex is volt. Tudni kell rólam, hogy nem bírom sokáig, de megegyeztünk, hogy találok rá valami orvosi-gyógyászati megoldást. Az összes többi része viszont kifejezetten tetszett neki, más probléma nem volt.
És itt jönnek vele kapcsolatban a további fontos dolgok. A szüleivel elég rossz a kapcsolata, gyerekkorában elhanyagolták, az anyja talán kétszer kérdezte meg tőle összesen az iskolás éveiben, hogy milyen napja volt, mi volt a suliban stb. Az apja ivott és el is váltak még akkoriban, kicsapongó életet élt, nagyrészt az ivás miatt, másrészt nem vetette meg, hogy más nők után is menjen, az akkor még házas életét élve. A lány emiatt inkább (valamilyen szinten érthető módon) elmászkált otthonról, elkezdett inni, és erősen dohányozni, nagyon sokat ivott és rendszeresen, és a szüleivel való rossz kapcsolatát is mutatja, hogy 18 éves korában, tehát az első adandó alkalommal elköltözött. Ennek ellenére folyamatos munkahelye van, összeszedte magát az évek során, az alkoholról az írogatásunk előtt egy héttel teljesen letett, vállal beugró másod állást egy korábbi helyén egy kocsmában pultosként, folyamatosan ellenállva a folyamatos alkohol közelségének. Rossz gyerekkora volt, de erős maradt, ne egy öngyilkosságra és folyamatos sírásra hajlamos lányt képzeljetek el, elég erős lány lelkileg, ami becsülendő.
Ugyanakkor a korábban megosztott posztjai alapján leszűrve rákérdeztem, hogy akar e gyereket. Beismerte, hogy félt, hogy egyszer felvetem a témát, és bevallotta, hogy nem szeretne, és azt is bevallotta, hogy ezt leginkább az önzősége miatt, mert azt szeretné, hogy mindig ő legyen a figyelem középpontjában a párja részéről, ne kelljen osztoznia egy esetleges gyerekkel a megkapott figyelmen. Ez akármennyire is furcsa, de az őszinteségét viszont becsültem. Megkockáztatom, ez a saját elhanyagolt gyerekkora saját életlére való visszatükröződése, hogyha gyerekként a szüleitől nem, akkor legalább a felnőtt korábban kapjon maximális figyelmet majd a párjától. Ezt nem mondta így ki, csak én ezt szűrtem ebből le. Ez mellé tartozik még, hogy nem szokott főzni, egy közeli vendéglőből hozza el az ebédet.
Mondtam neki, hogy ez utóbbi egyáltalán nem zavar, gyereket mondjuk szeretnék, de nem mindenáron ragaszkodok hozzá, úgyhogy folytathatjuk részemről. Itt elmondta, hogy a leghosszabb egy öt éves kapcsolata volt, ami igazán erős volt, viszont amiben a végén kiderült, hogy mindketten fordított "tükör" reménykedésben éltek a másik felé. Értsétek: A végén kiderült, hogy a pali abban reménykedett, hogy végül a lány meggondolja magát, és mégis csak szeretne gyereket, de ő legnagyobb szerelméért, öt év után sem volt hajlandó meggondolni magát. A lány meg abban reménykedett, hogy az öt év alatt a pali talán letesz ő érte a gyerek kérdésről, és lemond a gyerekvállalásról. Egyik sem jött be, és látva, hogy a pali továbbra is igenis szeretne gyereket, inkább elengedte, hogy boldog lehessen. Itt fűzte hozzá, hogy már nem fűz nagy reményeket a párkapcsolataihoz, hiába volt sok neki, végül mindegyiküket zavarta valamilyen tulajdonsága, hiába mondták az elején, hogy egyik sem zavarja. A nem vállal gyereket-nem főz-délig alszik triumvirátus okozta szinte mindig a problémát. Vagy valamelyik, vagy mindegyik, de ezek mindig kudarcra ítélték a kapcsolatait, még az öt évest is ugyebár.
Ugyanakkor 24.-én szombat este és 26.-án hétfőn szintén este, epilepsziás roham jött rá, ott feküdve mellettem. Görcsös és rángatózásos rohamok jöttek rá, majd oldalra fordulva mindkét alkalommal a nyelvére harapott, ami miatt véres nyál jött ki a szájából. 5-8 perc után magához tért, és rémülten nézett rám, de még beszélni nem tudott, és utána nem is emlékezet semmire, én mondtam el neki, hogy mi történt. Mondta, hogy volt már ilyen korábban is, egy korábbi párja pofozgatással sem tudta felébreszteni. Elvileg holnap megy neurológiára amire kapott időpontot.
És itt érkeztünk el a jelenhez. Egyre kedvtelenebbé vált az utóbbi másfél hétben, amire én e hónap 6.-án csütörtökön rákérdeztem, és elmentem hozzá, hogy megbeszéljük ezt. Erre is azt írta előtte, hogy neki mindegy, hogy elmegyek e. Ott nála elmondta, hogy az utóbb két napban elgondolkozott, hogy van e értelme folytatni, mert nem érez irántam szerelmet, de azon kívül minden jó volt velem, semmi baja nem volt a velem eltöltött időben. Nincs baja, ha ott vagyok, de sajnos azzal sem ha nem. De tetszett neki az, hogy nem zavar engem, hogy nem szeretne gyereket, nem érdekelt, hogy nem főz, és üdítően hatott neki, hogy soha nem róttam a szemére, hogy szabadnapjainkon délnél előbb nem kelünk ki az ágyból, mert elmondása szerint minden korábbi párja már szentségelt, hogy kezdjenek már neki a napnak, boltba menni, ügyet intézni stb. Külsőre is bejöttem neki, tetszettem neki, de nincsenek érzelmei irántam, és nem látja bennem a társat. Az igaz, hogy szeptember 8-tól soha, egyszer sem mondta azt, hogy szeret, ez nekem is feltűnt, még közben.
Így következő nap, 7.-én péntek reggel (akkor még utoljára ott aludtam) összeszedtem a cuccaimat, és elköszöntem tőle. Annyit mondtam neki, hogy ritkán esetleg találkozhatunk, beszélhetünk, írogathatunk, de nem fogjuk túlzásba vinni, és ezt sem ígértem meg neki. Minden jót kívántam neki, elköszöntünk egymástól, ő elindult dolgozni, én meg eljöttem haza.
Őszintén szólva egy kicsit dacos vagyok, mert az érzelem hiányát korábban is mondhatta volna, de a sok dicséretet meg nem győzte mondani, hogy egyik kevésbé jó tulajdonsága sem zavar engem. Azt viszont becsülöm, hogy legalább őszintén elmondta, hogy nem érez irántam semmit. Ezért nem haragudhatok, és nem is haragszok rá. Elmondta, hogy az utóbbi másfél évben nem volt komoly párkapcsolata, és ha két hét alatt nem alakul ki nála szerelem, akkor szinte biztos, hogy nem is fog, akinél kialakult, ott két hét alatt megtörtént, akinél meg nem, annál egy-másfél hónap után befejeződött a párkapcsolat. Nálam az utóbbi történt, egy nap híján egy hónapig tartott közöttünk a dolog.
Egyébként a szüleimnek nem tetszett az, hogy már az első randin, felhívott magához, meg hogy a következő este már ott aludtam nála, többször volt, hogy onnan mentem dolgozni, és onnan vissza ő hozzá. De mivel felnőtt ember vagyok nem szóltak bele, de nem tetszésüket fejezték ki, egyértelmű, hogy nem benne látták a feleség jelöltet. A nem akar gyereket, nem főz, délig alszik, epilepszia roham négyest ezek után már nem is mondtam nekik, de a szexéhségét sem, bár ez utóbbit ki lehetett következtetni.
Arra gondoltam, hogy holnap ráírok, hogy mi volt az neurológián. Az az igazság, hogy veszettül hiányzik, és jó lenne tudni, hogy azóta mi van vele. Holnap lesz a harmadik napja, hogy egy betűt sem váltottunk egymásssal.
Szerintetek jó ötlet lenne? Lenne értelme foglalkozni vele? Vagy van valaki már más az életében? Megérné mégis reménykedni egy esetleges folytatásban, hátha lennének mégis érzelmei? Ti mit gondoltok erről a lányról, és a szituációról?
Ő 26, én 32
"sok kapcsolata volt, a sok kezdeti reményteli indulás dacára egyik sem lett végül olyan amilyennek lennie kellett volna, több, különböző szempont miatt."
És az utolsó blokkot olvastam.
Többit a fantáziàdra bízom.
Őszintén szólva írtál egy kisebb regényt arról amit kB 2 mondatban meglehetett volna fogalmazni.
Na mindegy....
Az egész monológból leragadtam ott hogy a szüleidnek nem tetszett hogy az első nap felmentél hozzá és a következő este le is feküdtél vele...
Ha a végén nem írod oda hogy 32 éves vagy , azt hiszem hogy valami tini írta ezt 😶😅
Túlgondolod
Le kell zárni
Nincs ebben semmi
Együtt voltatok, elvoltatok,a lányban nem alakultak ki érzelmek amit el is mondott neked , ezzel ő lezárta.
Szerintem engedd ezt el.
Mégis milyen folytatást vársz?
Egyértelműen lezárt téged. Vége van. Zárd le te is magadban.
Ezzel a nővel több minden nem stimmel kb megtestesítője annak amit én nem bírnék elviselni a másikban nőként.
Persze ez senkit nem érdekel nyilván de az éles különbségek tönkre tették volna amúgy is ezt.
Te szeretnél gyereket idővel akkor is előjönne. Ő meg nem. Én megértem hogy rossz gyerekkora volt de rendkívül önző módon áll az élethez , amit leírtál nekem csak az jön le belőle hogy ahogy éppen neki jó az legyen mindig.
Én egy ilyen emberrel nem állnék össze. Egy kapcsolat nem arról szól hogy csak az én igényeim számítanak. Kvázi hogy nincsenek érzései feléd nekem kihasználás szagunak tűnik a részéről..
Ja és az én apám se egy minta apa volt alkoholista és sok sz@@r dolgot kellett elviselnem még is ember lett belőlem.
Úgyhogy örülj hogy vége és ne nézz vissza.
29N
Tudod, hol kellett volna elköszönni, melyik volt az a pont?
Itt: "Nagy csodálkozásomra onnan elhívott magához, felmentünk, majd rövid idő után elkezdetünk csókolózni, de vagy negyed óráig. És benne lett volna, hogy lefeküdjünk, csak én itt én mondtam azt, hogy ennek azért még tényleg korai az ideje."
Aztán ennek ellenére: "Már a szoboszlói telefonálgatásunk alatt is mondta, hogy szexmániás, de azt nem gondoltam, hogy ennyire korán benne lenne a dologban. Következő este már ott aludtam nála, és már szex is volt."
Eleve különbözik az értékrend. Ha itt elköszönsz, akkor megkímélhetted volna magad attól, ami utána következett....
Illetve másik dolog, ami megint csak arra utal, hogy különbözik az értékrend:
"...... rákérdeztem, hogy akar e gyereket. Beismerte, hogy félt, hogy egyszer felvetem a témát, és bevallotta, hogy nem szeretne, és azt is bevallotta, hogy ezt leginkább az önzősége miatt, mert azt szeretné, hogy mindig ő legyen a figyelem középpontjában a párja részéről, ne kelljen osztoznia egy esetleges gyerekkel a megkapott figyelmen."
Te akarsz gyereket, ő nem.
Na most ez mi, hogy azt szeretné, hogy mindig ő legyen a figyelem középpontjába??
A saját gyerekére féltékeny lenne???
Illetve 5 éves kapcsolatban is úgy volt vele az a másik pali, hogy majd hátha akar gyereket...
Láthatod, hogy nem változott ott se a véleménye.
Köszönöm a válaszokat, és azt is, hogy normális stílusban írtatok.
A kérdésem kiírása óta eltelt négy, a szakítás óta hat nap, így volt időm gondolkodni, ráadásul objektíven, utólag is, úgymond kívülről is látni a dolgokat, és a következőkre jutottam.
Igy vagy úgy, de mindegyikőtök rátapintott a lényegre, mindarra ami a problémát jelenti.
Tehát én a következőképpen látom a dolgokat:
A lány a rossz és az elhanyagolt gyerekkora miatt mindenképpen élvezni akarja az életet de azt csakis a maga módján. Ez pedig nála a gyerekvállalás nélküli élet és a szex jelenti. Utóbbiból is a számára jó szex. Ezekből semmiképpen nem enged, ha valamelyik nincs kipipálva az aktuális párjánál, rögtön megválik tőle. Tökéletes példa az öt éves kapcsolata, ami alapjában véve erős volt, csak idővel kibújt, hogy a pali gyereket akar. Nem számított, rögtön kosár volt neki.
Arra jöttem még rá, hogy azért van rajta, hogy az első, de ha nem is az első, akkor mindenképpen valamelyik korai randik alkalmával történjen meg a szex, hiszen az a másik alapköve az általa elképzelt boldog életnek, amiből még időben le lehet venni az illetoről, hogy jó e az ágyban, hogy rossz teljesítés esetén ne pazarolja feleslegesen a lány idejét. Én nem vagyok túlzottan jó az ágyban, na az ilyen palikkal lesz nála alig egy hónapos együttlét. A korábbi hasonló eseteknél is ugye egy-másfél hónapot mondott.
És ennél a résznél jöttem rá még valamire. Szerintem az hogy egy kicsit is tudjon érzelmeket táplálni valaki iránt, ahhoz az kell, hogy az illető jól teljesítsen az ágyban. Ez szintén a sérült lelkivikágára vall.
Ezért van nála minden olyan korán és gyorsan, már az első este mobilszám csere, a Szoboszlóról való haza érkezésem első napján már randi, az első randin már fel is az albérletbe, és ha csak rajta múlik, akkor már az első este szex is van tervben. Mindent gyorsan lezavarni, jöhet a rosta, lássuk hogy teljesít az ágyban, a gyerekvállalás meg hátha nem kerül szóba. Ha ezek klappolnak, zöld a lámpa a palinak, ha nem, akkor a lány elfelejt belé szeretni, és irány mindenki a dolgára Isten hírével. Komolyan mondom én így látom így utólag.
Arra is van egy megérzésem, hogy azért volt neki olyan sok kapcsolata, hogy akik jók voltak az ágyban, szívesen mondtak ők is igent a maradásra, hiszen melyik hetero férfinak nem jön be egy bizonyos ideig egy szexmániás lány, akivel még csak gyereket sem kell tervezni, közben annyit kefélhet vele mint a nyulak. Aztán amikor már nekik is megártott a jóból a sok, kimutatták a foguk fehérjét, és kimondták a számára, hogy ők azért mégis gyereket találnának tervezni az életükben egy olyan nővel aki vállal is. Tehát vastagon ki is lehetett ő használva számos pali részéről.
Nincs könnyű helyzetben, mert sokan ezek ellenére is elsőre egy hatalmas nemet mondanak ha azt látják, hogy már az első randin szex lenne, nem akar gyereket, de még olyan példa is volt amit nekem mesélt, hogy valaki azért mondott kapásból nemet neki, mert nem főz. De ezek ellenére a jó szex és a gyerek nem vállalásbol semmi képpen nem enged, akármilyen kevesen lennének ezek kritériumok mindegyikére "megfelelt" kategóriában.
Azóta beszéltünk telefonon, annyit mondott velem kapcsolatban ami ide tartozik hogy "Nem rontottam el semmit, csak így alakult." Ezzel is ki lettem segítve.
Na de ez a helyzet, az élet megy tovább.
Nyugodtan jöhetnek még válaszok, meglátások!
Pár észrevételem:
- Az írásod hosszúságából lejön, hogy te teljesen odavagy érte. Fordítva viszont nem hinném, hogy ez így van. Ez méltatlan rád nézve, vagyis önmagaddal szemben. Szerintem ne legyél a pincsije. Az, hogy mentegeted, hab a tortán. Teljesen alárendeled magad neki. Szerinted ennek jó vége lesz így?
- A lány nagyon problémás, kattant. Embereld meg magad és ne foglalkozz vele. Egyértelműen defektes. Több dologban nem hozza azt a szintet, amit te magad hozol, ill. elvárnál. Ennek ellenére próbálod megmagyarázgatni a megmagyarázhatatlan, csakis az érzelmeid miatt. Szerintem ezt itt és most fejezd be.
- Egyértelműen megmondta, hogy nem érdekled eléggé. Ennél nyíltabban nem mondhatta volna el. Hát kezeld is így. Tudom, ilyenkor beindul a mókus az ember fejében, hogy "nem is biztos, hogy tudja, mit akar", ill. "majd én megmentem önmagától is"....ezeket a hülyeségeket felejtsd el. Higyj annak, amit mond, amit csinál. Ha mindkettő abba az irányba mutat, hogy nem érdekled, akkor ne legyél balek, hanem hagyd ott, ne foglalkozz vele.
- Nem számít a gyerekkor, a traumák, stb.. Senkinek nem mentség ez. A nagyon traumás emberek nem kezdenek kapcsolatokat, alkalmit sem. Aki meg tudja magáról ezeket, és ennek ellenére más emberekkel játszadozik, az a traumái ellenére is aljas.
Köszönöm Neked is a válaszodat 8-as válaszoló, te is sokat segítettél, és egyetértek veled.
A kérdésem írása napján, még nagyon sajnáltam az egészet, és nagyon hiányzott, de mára ez megváltozott, már a 13.-i válaszokra reagálásom napjára is változott ez, de mára már különösen, semmiképpen nem akarom már őt.
Igen, rengeteg problémája van, és emiatt elégé összetett a lány, nem éri meg foglalkozni vele.
Annyiban jó, hogy legalább kimondta, hogy nem érez irántam semmit, bár ezt is úgy, hogy én kérdeztem rá.
Az ő saját világában valahol valamilyen módon akarna ő kapcsolatot, de így, ezekkel a körülményekkel, és indíttatásokkal borzasztóan nehéz lesz neki.
Az biztos, hogy nagyon keskeny ösvényen fut az ő boldogsága, és ennek a boldogságnak egyáltalán a kialakulása.
Azokat továbbra is fenntartom, amiket 13.-án is írtam, hogy miért is keskeny ez az ösvény.
Gyors és korai lakásba való felhívások, de az illető azért vegye komolyan, ne szaladjon el tőle. A szex az egyik mindene, de gyereket nem akar.
Minden párjáról előbb-utóbb kiderült, hogy vagy nem jó az ágyban, vagy gyereket szeretne, ő mégsem hajlandó semmiért sem engedni egyikből sem. (Lásd az öt éves kapcsolatot)
Megértő, támogató, tartós kapcsolatot akar, de ő maga önző, csak a saját világa szerint él.
Rengeteg kapcsolata volt, teljes kudarccal lett mindegyiknek vége, a magas számok mégsem ordibáló jelek neki. És még sorolhatnám. Borzasztó le van szűkítve az esélye egy rendes, hosszútávú kapcsolatra.
Abból sem engedek, hogy oké, hogy sok kapcsolata volt, de bármiben fogadni mernék, hogy azoknak a 98%-a csak a szex miatt volt vele, majd miután kidugták magukat, irány egy komoly kapcsolat és a gyerekvállalás. Lehetett ott némelyik nagyon jó is az ágyban, és a lány részéről maradhattak volna, de ők meg a gyerekvállalás miatt nem maradtak.
Ott egy komolyabb lehetett, az öt éves, de annak is a gyerekkérdés vetett véget, tehát tényleg mindig ide lyukadunk ki.
Azt is fent tartom, ahhoz hogy nála bármilyen érzelem is kialakuljon, jónak kell lenni az ágyban, az ott nála egy komoly rosta, az ő részéről nála onnantól lehetséges beszélni bármilyen érzelmekről is. A palik részéről meg a gyereknemzés, úgyhogy ő továbbra is ott van ahol a part szakad.
Legutóbb elfelejtettem írni, hogy mindenkinek ment a zöld pipa, ahogy neked is 8-as válaszoló természetesen.
Jöhetnek még mindig további válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!