Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy harmadik személy beférkőzik egy kapcsolatba, a férfi megváltozhat úgy, hogy a családja rá sem ismer?
Sziasztok! A kérdés nem az én kapcsolatokról szól. A fogadott báttyám szakított a barátnőjével, úgy, hogy volt egy harmadik fél.
Röviden és tömören:
Én jóban vagyok a lánnyal, akivel szétmentek. Napi szinten beszélünk. Értelmes, okos, szép lány. Odaadó típus, nagyon ragaszkodó. A párja viszont a fogadott báttyám, akit ismerek évek óta. Viszont amióta jött az az új csaj, a bizonyos harmadik személy, azóta nem ismerek rá. Teljesen más lett. MR velem sem beszél annyit és nem is annyira őszinte. Kihangsülyozva kérte, ne mondjak el semmit az exének ha beszélek vele, azt sem hogy játszik. 🤷🏻♀️
Már a kapcsolata végén is mindent kitárggyalt azzal a lánnyal. Együtt kockulnak, plusz egész nap beszélnek.
Nem tudom mit tudnék segíteni az exnek, hiszen látom hogy köztük minden összhang megvolt, csak jött egy harmadik aki teljesen tönkretette.
Oh, igen, ami kimaradt a sztoriból: a harmadik személynek van párja, elméletileg a srác sejti is hogy mivan, mégsem változik a helyzet. De hogy ez nem tűnik fel neki, hogy egy másik farokra hajt mellette? 4 éves a kapcsolatuk.
Őszintén, szerintetek mi lenne a megoldás? Külső szemlélőként szeretnék a lánynak segíteni.
Ja..magyar szokás😂
Hagyjuk..aki hülye, az is marad.
Ne haragudj, de:
1)Semmi közöd hozzá. Persze véleményed lehet, de volt oka annak, hogy szakítottak. Képbe jött a másik nő, ez ilyen egyszerű, nem szereti az exet.
2)Ha olyan nagyon kedveled a havernod akkor miért akarsz neki rosszat? A fogadott testvéred nem elég hogy más felé kacsintgat, úgy hogy a csajnak barátja van, még játszik is...
A baratnodnek most őszintén milyen sorsa lenne egy ilyen pali mellett???
Különben meg ha a 'testvered' nem bánja hogy a nőnek pasija van akkor lehetséges(!) hogy csak 'khhmm' a cél.
Akkor hogy a szoszmosz 'jót' akarsz te a lanybaratodnak ha a testverednek többet ér a 'khhm' mint ő????
Nem is értem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!