Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen kapcsolat,szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kapcsolat,szerelem lehetett ez?

Figyelt kérdés

Már 3 hónapja hogy szétmentünk, 1 év kapcsolat után.

Minap azon gondolkodtam, illetve még most is azon agyalok,választ keresve,hogy hogy tud valaki úgy eldobni egy szeretett személyt, hogy teljesen rideg lesz,nem akarja keresni,nem érdeklődik,illetve ha én keresném,mindig leráz,vagy kifogást keres.

Lényeg: hogy milyen szerelem lehetett az övé,ha szakítás után semmi érzéssel rendelkezik irántam. (Megbántottam,ez volt a szakítás oka) Én F. Ő L

2022. okt. 2. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Már mással kúrogat. Felejtsd el, ne égesd magad (amúgy tök feleslegesen).
2022. okt. 2. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Felejtsd el!
2022. okt. 2. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy olyan dologgal bántottad meg, ami miatt kiábrándult belőled annyira, hogy látszólag érzelmek nélkül ki tudott szállni a kapcsolatbol.

Vagy az is lehet, hogy hónapok alatt történt meg az eltávolodás, de ráfogta a szakítást arra, hogy most megbantottad.

Vagy, ami meg lehetséges, hogy elmúlt nála a rózsaszín köd pár hónap után, és mivel ezt titulálja szerelemnek úgy érzi, tovább kell keresnie.

24N

2022. okt. 2. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:

El lehet érni azt hogy a másik a háta közepére se kívánna. Velem is volt így, nem bírtam tovább elviselni a problémáit. De voltak utána érzéseim csak nem mutattam ki. Ha valamit nem látsz az nem jelenti azt hogy nincsen.

28F

2022. okt. 2. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert szakított. Ennyi.

Én életemben háromszor szakítottam, egyiknél sem akartam semmit tudni róla. Nem azért mert haragudtam rá. Nekem is fájt, én ugyanúgy szenvedtem, de mi értelme van annak, hogy utána bármit is tudok róla. Ha megszakítok minden kapcsolatot, hamarabb túlteszem magam rajta.

2022. okt. 2. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 év kapcsolatból léptem ki majdnem 3 hónapja és eszembe sem jut az akivel együtt voltam azóta a napjaim 90%-ban. Én pl már kiábrándultam belőle már két éve de elhuztam eddig a szakitast
2022. okt. 3. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azt nem tudjuk milyen mértékben bántottad meg. Velem is történt ilyen, nagyon megbántott egy férfi. Egyetlen dolgot vártam el tőle, h ne hazudjon, nekem ez a legfontosabb. De hazudozott össze vissza, nem mondtam neki h tudom, csajozott is, azt se tudta h tudom. Elhidegítettem a dolgokat, h lépjen ki, mert csak "mérgez". De egyszer csak összeszedtem magam s rezzenéstelen arccal kiléptem. Keresésére vagy nem reagáltam, vagy leráztam. Azóta se láttam, de kellett pár hónap h magamban is el engedjem, mert voltak kialakult érzéseim, amit a hazudozásai miatt elfolytottam magamban.
2022. okt. 6. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!