Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hagytak már el valaki másért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytak már el valaki másért? Hogyan dolgoztad fel?

Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Még nem. Valószínűleg könnyebb lenne túllépni rajta, aki egy gecı velem, attól könnyebben szabadulok meg.
2022. szept. 28. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Hát úgy mint a legtöbb ember. Beletörődtem, majd elfogadtam. Szomorú de nem lehet vele mit csinálni.
2022. szept. 28. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Másért még nem, de baromi rosszul esne az biztos. Viszont így hamarabb megutálnám az is biztos.
2022. szept. 28. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
3 éve...és a mai napig nem tudtam feldolgozni. Nem is hiszem, hogy valaha képes leszek rá
2022. szept. 28. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Ma sem tudom felejteni azt a 2017 október végi napot.Minden előzmény nélkul az, akit eddig a legjobban szerettem életemben,közölte, hogy egy kolléga elbizonytalanította abban, hogy velem képzelni-e tovább az életét.

Majd vállat vonogatva azt mondta, fiatalabb,jóképűbb , nem tehet róla, de teljesen beleesett a férfibe.

Összedőlt az a közel három éves álom, az a csoda, amit egy májusi nap hozott el ...az eddigi legnagyobb szerelmem szakított.....sajnos utána még történtek apró dolgok,amik még lelkileg meg is aláztak...

Próbáltam feldolgozni, részben sikerrel. De elfelejteni sosem tudom, ekkora csalódást soha senki nem okozott még nekem.

Viszont elmondtam neki,hogy visszaút nincs.Nemcsak neki, senkinek.

Az ajtó nálam csak kifelé nyílik,még ha a szívem belerokkan,akkor is.

2022. szept. 28. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Hagytak. 7,5 éve, és sajnos néha még mindig félek, hogy a barátom (6 éve élünk együtt) is elhagy majd (mert az exem elég durván elültette bennem, hogy senki vagyok, értéktelen, és az én hibám, amiért megcsal).
2022. szept. 28. 18:44
 7/7 anonim válasza:
Igen hagytak többször is, illetve én is hagytam már ott. Úgy vagyok vele, hogy minden vég valami újnak a kezdete. Tehát nem érdemes azon rágódni, hogy mi volt a rossz, mert van amikor nem rajtad múlik a boldog együttlét. Ha pedig már nem tudtok együtt létezni, akkor jobb mással újat kezdeni. Természetesen a hibákból nem árt tanulni, mert a vasat csak a vassal lehet formálni. Néha nem esik jól, de ami nem öl meg az megerősít.
2022. okt. 1. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!