Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másnak is fájna? Miért kellett így viselkednie?
Figyelt kérdés
Egy buliban mondtam egy csajról, hogy az exem, és próbálok vele újra összejönni. Erre a csaj megszólalt, hogy egyszer feküdtünk le részegen, de az sem érte meg, és tényleg megpróbáltam rányomulni, de ő elutasított. Mikor csak azt mondta, hogy kérlek most hagyj. De ezzel nagyon leégetett, az egész társaság előtt… Miért volt ilyen p.csa, már bocsánat…?2022. szept. 25. 15:07
1/6 anonim válasza:
Nem tetszel neki, nem vonzódik hozzád. Tartsd tiszteletben az elutasítását!
Próbálj meg helyette mást keresni, Őt pedig felejtsd el!
2/6 anonim válasza:
Fájni nem fájna, de elég ciki. Nem volt az exed, és ha csak egy szex volt, nyilván nem akart összejönni veled már akkor sem.
Vagy egyszerűen arról van szó, hogy te voltál p.csfej már akkor is, és csak megmutatta, hogy vele nem szórakozhatsz, ha szex után nem kerested.
3/6 anonim válasza:
Hát minek hazudtál? Persze hogy elmondta az igazat..
4/6 anonim válasza:
Így jár, aki hazudozik. Megérdemelted.
5/6 anonim válasza:
Én sem hagynám, hogy valaki a fülem hallatára terjesszen hazugságot rólam. Valószínűleg felhúzta magát ezen, és ezért mondta ezt ilyen stílusban.
6/6 anonim válasza:
Igaza van. Itt nem ő a pitsa, hanem te a hlye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!