Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért provokál exem?
Fél éve nem vagyunk együtt, két hónapja szakítottam meg vele a kapcsolatot miután már a hívásokra és az üzenetemre se akart válaszolni. Közben viszont büszkén hordta a tőlem kapott nyaklancot és másoknak is dicsekedett vele. Olyanokat ír más fiúknak..., egyik ismerősöm mesélte. Azóta se jön hogy elhidjem hogy ilyenekrol beszél fiúkkal. Most a barátnője küldött egy snappet amiben poén ként arról beszélt exem hogy fiúval volt kint. Meg más közösségi oldalakon is olyan sztorykat tesz ki ami arra utal hogyha te nem tetted meg más fiú megfogja. Az az érdekes az egészben hogy én közel öt hónapig kerestem, találkozni akartam vele és beszélni, de elutasító volt velem. Nem értem a helyzetet...
22f
Nem mindegy, ha fél éve nem vagytok együtt? Tiltsd le mindenhol, és mindenkinek mondd meg, hogy nem vagy kíváncsi rá, a barátnőjével kezdheted.
Ha felmerülne benned, hogy újra összejössz vele nagy butaság lenne!
Lenéz, kiröhög a barátnőivel együtt. Amúgy szakításkor minimum, hogy visszaadja az ajándék láncot.
Töröld és a barátnőit is.
"te nem tetted meg más fiú megfogja."
Te mit és miért nem tetted meg? Gondolom utólag már bánod, ha provokációnak veszed a posztjait. Ha túl lennél rajta, hidegen hagyna, még csak a letiltására se volna szükséged.
Mondom mi van...: vagy szimplán egy buta nárci kis luvnya az exed, vagy megbánta a szakítást azért provokál, hátha lépsz irányába valamit. Utóbbi esetben nagyon rossz módszert választott, és a helyedben nem lépnék. Ha valóban szeret még, más eszközt kell találnia a közeledésre.
Ne haragudj, de én ebben a történetben sehol sem olvastam, hogy keresett volna téged, vagy bármit lépett volna feléd, sőt, amiket felsoroltál,azok közül szerintem egyik sem neked szólt.
Régen is le... art magasról, meg most is. Többet látsz bele, mint kellene. A provokáció nem et, inkább az, amit a barátnője csinál. Szórja feléd az információkat, mert látja rajtad, hogy idegesít.
Fél év után be kéne látnod, hogy nem kellesz neki abszolút.
Nem bánt ő meg semmit, csak éli tovább az életét.
A nyakláncról meg annyit, hogy biztosan jól esett neki annak idején, emlékként hordja, de ennyi. Ha bármit is akarna tőled, hidd el, tudnád...
7-re
A variációk száma végtelen, de a lényegen nem változtat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!