Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért érzem magamat vesztesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magamat vesztesnek amikor jobban jártam így? (Illetve megtaláltam "magam" egy kérdésnél miközben ezt a kérdést akartam kiírni, köszi, hogy ennyien mellém álltatok akkor tudtotok nélkül)

Figyelt kérdés

Nos először is elkezdtem kiírni egy kérdést, a szituációról amiben benne voltam, és feldobott egy hasonló kérdést, amiben ráismertem magamra, azaz a kérdést az ex barátnőm írta ki rólunk. Itt a link hozzá, ha valaki esetleg olvasta volna már:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Egyrészt köszi mindenkinek, hogy a tudtokon kívül ennyien mellettem álltatok, jól esett visszaolvasni.

Szóval ezek után csak hogy "befejezett" legyen a sztori én még próbálkoztam többször is a volt barátnőm tudtára adni, hogy ez zavar engem, amire Ő kegyelmesen akkor kijelentette, hogy akkor nem alszik nála a pasi, tette ezt olyan stílusban, hogy kb köszönömöt várt tőlem.

Erre én azt mondtam, hogy egyáltalán miért kell ezt nekem külön kérnem, miért nem alapból ezt mondtad neki, miért van az, hogy úgy csinálsz ezzel, mintha egy szívességet tennél nekem?

Ezek után folytattuk a veszekedést, pedig többször is mondtam neki, hogy direkt ez volt a célja a kis haverjának, hogy összevesszünk, és nagyon jól el is érte, nem igaz, hogy ezt sem látja be és hiszi el, hogy egyébként miatta tartunk ott ahol.

De sajnos ez egyáltalán nem hatotta meg a volt barátnőm, szerinte semmi nem lett volna abban ha nála alszik egy ágyban vele, szerinte nem az Ő hibája, hogy veszekedünk, szerinte nem direkt csinálta a haverja, és mind ezért én vagyok a hibás, amiért nem tudtam leszállni erről a dologról, végül pedig én szakítottam vele.

Viszont nagyon nagyon dühös vagyok ez miatt, mert tudom, hogy pontosan ez volt a cél a srác részéről, és el is érte, és nem értem, hogy az exemnek miért nem volt annyi esze, hogy ezeket átlássa.

Illetve csalódott is vagyok, hogy megtettem amire a haverja várt.

Egyszerűen nem tudom hova tenni a dolgot, dühös vagyok, ideges vagyok, csalódott vagyok, legszívesebben megverném azt a haverját se nem fogom természetesen.

Csak nem tudom hova rakni az egészet, olyan fura az egész, miért van ez? Úgy érzem magam mint egy vesztes, mint egy buta ember, akinek túl jártak az eszén.

2022. szept. 22. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, ha valaki az én barátnőmet akarná és szétrobbantana, akkor meg is köszönöm neki, mert itt kiderült hogy számára külsős emberek fontosabbak mint a "család" (te leszel).

Másrészt meg írta a csja, hogy előző párjait sose zavarta. Hát nem hiába mentek szét folyton, nemt alálta meg a normálisat. Normális srácot zavar, annyi is volt ennek. Szerintem nem gáz hogy emiatt lett vége. Inkább örülj.

2022. szept. 22. 19:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hiába hibáztatod a fiút, ha fontos lettél volna ennek a lánynak, eszébe nem jutott volna együtt aludni, ezzel megkockáztatni a kapcsolatotokat.
2022. szept. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!