Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek, aki megtalálta a "Nagy Őt", mégis kiszeretett belőle? Ha igen, miért, hogyan történt a dolog?
Mivel az átlagnál komplexebb a személyiségem, de nem 10/10-es a külsőm, így kb. esélytelen olyat találnom, akivel teljesen passzolnék. 1 illető volt, akivel szinte minden passzolt, csak nem adott az egészségére, ezért nem tudtam volna elképzelni vele teljesen együtt az életem.
A bökkenő egyébként sok dolog lehet. Volt egy illető, akivel az elején teljesen passzolt minden, mint a mesékben. Később kiderült, hogy ő nagyon megjátszotta magát és igazából komoly pszichés problémái vannak. Örülök, hogy óvatos voltam velem, mert a passzolások ellenére éreztem, hogy itt valami bibi van.
Volt ilyen kapcsolatom, 8 évig tartott.
Beteljesedett szerelem volt a miénk,
Védtük egymást mint a testvérek, mindig meglepetést okozott, például Mikulás napon, nem csak a gyermekeknek tett csokit a csizmájába (társasházban laktunk)
Hanem nekem is😅 de olyan jól csinálta, hogy már tényleg azt hittem hogy a lele tette oda, vagy az önkormányzat… (amugyis összetartó közösség volt) őszinte volt, mindig, 100%-an, akkor is ha tudta hogy de.. ki fogok akadni…
Aztán veszekedés végén mindig rájöttem, mennyivel rendesebb mint a többi férfi, nem sumákol, soha. Így könnyebb volt kibékülni is, és sokkal gyorsabban is ment.
Ha olyan program volt amit én szerettem ő meg nem, teljes odaadással próbálta velem élvezni azt amit én is szeretek, persze nagyon értékeltem, én is így viselkedtem vele. Tudtuk egymást fejleszteni, mindenben is… mindenre vevő volt, ha kitaláltam hogy tanuljuk meg a jelbeszédet öregkorunkra abban is partnerem volt. Szóval tényleg bármilyen újításra nem mondott nemet, mert tudta hogy ezzel örömet okoz nekem.
Aztán ahogy telt az idő ami miatt szakítottunk hogy nem akart ki ny***i… és ha nagyon spontán csináljuk, úgy hogy nem érzem jónak az már erőszak… párszor megtörtént, nem rögtön, de idővel ez nekem traumát okozott és nem akartam vele lenni sz*xuálisan. Más sem indított be, már féltem a sz*xtől.. őrlődtünk hónapokig… de ő nem akart lemenni. Én meg úgy voltam vele hogy azt a kevés időt amíg lepereg minden előttem, azt nem így akarom eltölteni. Neki sem jó, nekem végképp.
Aztán egy jó barátom azt mondta aki ezt nem szereti férfi létére… akkor van egy rossz híre, mert az olyan akkor azt szereti amit a nőknek kellene csinálni..
hát őszintén nem tudom. Csak azt hogy miután szétmentünk ténylegesen kipróbálta többször is.. mára meg a stílusa is olyan… hm.. nem tűnik heterónak.
Így idősebb fejjel, szerintem kár volt vele szakítanom, ennek ellenére. Azóta sem találtam olyan partnert akiben ténylegesen 100% -ig megbízok. Szeretem a mostani párom, tényleg nagyon.. sok idelye együtt vagyunk, de az amit ő hozott ki belőlem, vagyis kihoztuk egymásból plussz, na az nincs meg másban.
Nem az elvárásaimról írtam, hanem a jelenlegi kapcsolatomról, ami olyan, mintha egy csodába csöppentem volna bele. Nem hittem volna, hogy ilyen létezik, mert még soha nem tapasztaltam (sem magamon, sem az ismerettségi körömben) hasonlót. Érdekelne, hogy ha más is volt olyan szerencsés, hogy megélt már ilyet, mikre kell figyelni, mik azok a dolgok, amik még egy ilyet is be tudnak feketíteni (bár legjobban azoknak a válaszoknak örülnék, hogy semmi, 20+ éve boldogok).
Amúgy sem értem, hogy miért kell egyből "támadni" egy adott kérdés kiíróját. Nem bánt, amit írtál, nem tudom magamra venni, csak tényleg nem értem. Arra tudok gondolni, hogy volt egy nagy csalódásod, és nem tudod elviselni, ha más boldog, szeretnéd tönkretenni, miközben nagyon racionálisnak érzed magad, hiszen, ha veled nem történt még ilyen, akkor mással sem történhet. Csakhogy eközben könnyű elfelejteni, hogy mindannyian mások vagyunk, egyesek járnak az űrben, attól függetlenül, hogy te ugyanezt nem mondhatod el magadról, még nem hazugság, önámítás, vagy hitegetés az. Keveseknek megadatik.
30 éves vagyok, egész sok mindent megtapasztaltam az életem során, és tinédzser koromban ki is nőttem abból, hogy másokba magyarázzak olyan dolgokat, amik nincsenek ott, vagy elhigyjem a hazugságaikat. Egyedül voltam egy csomó ideig, fejlesztettem önmagam, boldog voltam, aztán rám talált a szerelem, és most még boldogabb vagyok.
Kívánom, hogy te is az legyél.
Legfeljebb csak azt gondoltam hogy Ő a nagy ő. Bar valahol mindről tudtam hogy nem az, akarmennyire is szerettem.
A mostanit érzem tényleg annak. Majd meglátjuk.
Nekem pont ilyen kapcsolatom van. Nálunk egyelőre eddig nem volt semmilyen bökkenő igaz, csak egy éve elunk együtt.
Szerintem az ilyen kapcsolatok nagyon tartósak, és ha nem történik semmi tényleg eget rengeto, akkor örökre szólóak is.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!