Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Követitek az exeteket közösségi médián? Ismerősök maradtatok?
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 22:34
11/14 anonim válasza:
Az ismerősök alapból láthatóak és látom mit posztolnak, de ha nem tetszik, amit írogatnak, akkor leállítom a követést. Így maradt kb 5 ismerős, akit látok. Ebben nincs ex.
12/14 anonim válasza:
Van, akivel igen, van, akivel nem. De a legtöbbjükkel nem beszélek, hiába maradt ismerősök között. És se ők, se én nem vagyunk kényszeres posztolók, szóval senkinek nem kell semmit nézegetni. Bár 10+ évvel ezelőtti az utolsó szakításom, szóval nem hiszem, hogy normális lenne, ha bármelyikünket felkavarna egy poszt a másiktól.
13/14 anonim válasza:
Egy van, vele nem. Miután szakítottunk letörölt. Nekem mindegy amúgy, kívancsi vagyok, úgyhogy csak a zavaróan sok hülyeséget megosztó ismerőseimet szoktam törölni, mást nem. De nem is érdekel jobban az élete, mint bármi más random régi ismerősé, úgyhogy nem dőlök a kardomba, hogy nem látom.
14/14 anonim válasza:
Nem, kölcsönösen le is vagyunk egymásnak tiltva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!