Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, ti maradtatok barátok?
A párom szakított velem, megvallom minden rendben volt, ő azt mondta szeret de nem úgy ahogy kellene! Barátok maradtunk, heti szinten beszélgetünk...
Voltatok már ilyen helyzetbe, akármelyik oldalon? Mik a tapasztalatok, működhet a barátság? Stb..?
Voltam.
Szakításkor könyörgött, hogy maradjunk barátok,bólogattam, de önmagamban nemet mondtam. Hiba volt, tényleg jobb lett volna, ha egy baráti kapcsolat megmaradt volna.Sok év távlatából abszolút bebizonyosodott mind két oldalról, hogy hiba volt nem tartani a kapcsolatot és nem társas kapcsolatra gondolok, hanem valóban baráti kapcsolatra.
Voltam, de befolyásolni fogja a következő kapcsolatodat. Amikor próbálsz nyitni más felé, ha még érzel a régi iránt, nehéz dolgod lesz. A rendszeres beszélgetés meg nem engedi az érzéseket eltűnni.
F
Nem.
Ismerem azt az érzést, amikor a másik oldalon vagy. Te vagy új és hiába teszel meg mindent, az exek miatt csak a sz*rt kapod. Exek között nincs barátság, ahol mégis van ott biztos szex meg érzelmek is vannak még. Iszonyatos érzés, amikor hülyére vesznek a hátad mögött. Ha én találkozom valakivel tisztelem annyira az új páromat annyira, hogy nem kavarok egyik exemmel sem. Aminek vége, annak vége. Sok embernek ezt meg kéne tanulnia, mielőtt megbántanak másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!