Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után, ti maradtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után, ti maradtatok barátok?

Figyelt kérdés

A párom szakított velem, megvallom minden rendben volt, ő azt mondta szeret de nem úgy ahogy kellene! Barátok maradtunk, heti szinten beszélgetünk...

Voltatok már ilyen helyzetbe, akármelyik oldalon? Mik a tapasztalatok, működhet a barátság? Stb..?

2020. jún. 26. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe sem jutna
2020. jún. 26. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így sosem fogtok tudni rendesen továbblépni. Az elején muszáj lenne egy kis távolság, aztán kis idővel később persze nem muszáj rosszban lenni.
2020. jún. 26. 15:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Általában ő ír rám! Sok a közös érdeklődés! Egyébként kort nem írtam, bocsánat, Én: 27N Ő30F
2020. jún. 26. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

Voltam.

Szakításkor könyörgött, hogy maradjunk barátok,bólogattam, de önmagamban nemet mondtam. Hiba volt, tényleg jobb lett volna, ha egy baráti kapcsolat megmaradt volna.Sok év távlatából abszolút bebizonyosodott mind két oldalról, hogy hiba volt nem tartani a kapcsolatot és nem társas kapcsolatra gondolok, hanem valóban baráti kapcsolatra.

2020. jún. 26. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradnék. Nem írtál semmit arról hogy mennyire viselt meg a szakítás, illetve, hogy reménykedsz -e az újrakezdésben, mert ez a döntő. Egy kihűlt, elfáradt kapcsolatba beleférhet, de ha te tele vagy sérelemmel, vagy éppen reménnyel, akkor nagyon egészségtelen.
2020. jún. 26. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Voltam, de befolyásolni fogja a következő kapcsolatodat. Amikor próbálsz nyitni más felé, ha még érzel a régi iránt, nehéz dolgod lesz. A rendszeres beszélgetés meg nem engedi az érzéseket eltűnni.

F

2020. jún. 26. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ismerem azt az érzést, amikor a másik oldalon vagy. Te vagy új és hiába teszel meg mindent, az exek miatt csak a sz*rt kapod. Exek között nincs barátság, ahol mégis van ott biztos szex meg érzelmek is vannak még. Iszonyatos érzés, amikor hülyére vesznek a hátad mögött. Ha én találkozom valakivel tisztelem annyira az új páromat annyira, hogy nem kavarok egyik exemmel sem. Aminek vége, annak vége. Sok embernek ezt meg kéne tanulnia, mielőtt megbántanak másokat.

2020. jún. 26. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban mindkét fél képes barátként tekinteni a másikra, a tisztelet és a bizalom megmaradt, nem haragszik valaki, akkor működhet a dolog. Tapasztalatom szerint viszont ez csak az esetek kisebb részében valósul meg, mivel a szakítás sokszor annak az eredménye, hogy valamit már korábban sem sikerült rendezni, már akkor is inkább tűrt az egyik vagy nem vette észre, amit kellett volna, nem két érett ember volt jelen a kapcsolatban, vagy az egyik még reménykedik titkon vagy nyíltan, ilyenkor pedig már túl nagy a fájdalom és a negatív érzések. De kivétel mindig akad, és jó lenne, ha mindenki eljutna erre a szintre, hogy a kapcsolat alatt és utána is normálisan, éretten, határozottan, a másiknak a lehető legkisebb fájdalmat okozva tudják rendezni a dolgokat.
2020. jún. 26. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a párommal ha szakítottunk külön utakon jártunk utána. A barátom az azis marad de a szerelem mulandó.
2020. jún. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!