Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött már valaki össze a barátja haverjával? Jóban maradtatok?
Hogyan szakítottatok a párotokkal?
Honnan gondoltátok,hogy bejöttök a barátjának?
Igen.
Ők barátok maradtak, én nem tartommal az exemmel a kapcsolatot.
Odaálltam elé és elmondtam neki, hogy szakítanunk kell, mert beleszerettem a barátjába. Kiakadt rajta, de hát tulajdonképpen nem sok mindent tehetett ellene. Most a háta mögött szerencsétlenkedni emiatt a fura helyzet miatt meg ugye nem fogok.
Nem tudtam, hogy ő is szerelmes belém, miután szakítottunk, ő keresett meg, mert exem elmesélte neki. Tehát én tulajdonképpen nem emiatt a bizonyos barát miatt hagytam ott az akkori barátomat, nem is számítottam rá, hogy ő mit érez, mit szeretne.
Igazából az elején természetesen kicsit kínos volt a dolog, éppen ezért én nem erőltettem a közös haveri társaságot, utána már nekem is meg lettek a saját barátaim, nem csináltunk ügyet belőle. Mondjuk hozzátenném, exemmel kb 5 hónapja voltunk együtt akkor, a barátjával utána pedig 2 évig voltam együtt.
De embere válogatja hogyan reagál egy ilyen helyzetre. Ma már nem tenném meg, hiába az akkori időszakom legszebb 2 éve volt.
Fogalmam sincs miért tetted fel ezt a kérdést, de ha van még valami, szívesen válaszolok neked akár itt, akár privátban. Legyen szép napod!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!