Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyucik! Akik két gyerkőccel maradtatok egyedül és nincs párotok hogy viselik a lurkók az apa nélküli napokat?
Én jól el vagyok velük. Nem is hiányzik férfi mellőlem. A gyerekek persze ritkán látják az apjukat ahogy tudnak jönni hozzájuk. De nagy időintervallum van a személyes találkozások között. Van hogy kérdezgetik mikor jön az apa? De ugye nem tudok pontos választ adni nekik. Ráadásul mindkettőnek más az apja. Tehát más -más időben jönnek látogatni is. És még kicsik. 6 es 4 évesek.
Válaszokat köszönöm. Leoltásokat hanyagoljátok!
Nem vagyok anya,de én így nőttem fel a testvéremmel.Nagyon rossz.Nehéz volt mind a hármunknak.Mama végig támogatott,és segített minket.
Intézetet is átéltük mind a ketten.
Elég gáz így két apával. Nem lehetne velük valami rendszert találni?
32/f
Nálunk teljesen más volt a helyzet. A gyerekek nagyobbak, közös az apa, és fix a láthatás az első perctől.
Talán ezért is viselték jobban a kezdeti időszakot. Meg azért is, mert az exem elköltözés előtt nem sok vizet zavart. Annyi változott, hogy aludni se járt haza, és nyugodtabb voltam én is, ez által ők is.
Ugyanígy vagyok én is. A nagyot (13 múlt) rendszeresen viszi az apja, ahogy a bíróság megállapította, a kicsihez (2 éves) össze-vissza jön az apja. Neki nincs apaképe. Az apját is, ha jön, bácsinak hívja.
Nekem azért hiányzik a férfi az életemből, de egyenlőre megvagyok társkeresőn beszélgetésekkel is.
A nagyobbik fiam rég megszokta, hogy hogyan találkozik az apjával, a kicsinek meg nincs kimutatott hiányérzete, de nagyon anyás.
Nagyobbak, 16 es 11 most, 5éve váltunk, nem hianyzik az apjuk mert folyton átverte őket, nem lehet rá számítani. Ezert is váltunk. Az előző gyerekeire is tojt, most a mieinkkel ugyanez.
Volt párom, nevelőapjuk, de sajnos meghalt, őt viszont hiányolják. Nekem már mas nem kell, nem hiányzik férfi, nem akarok senkit, jól megvagyunk hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!