Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elfogadni magamban azt, hogy egy balek voltam?
Figyelt kérdés
Rövid ideig együtt voltam egy nővel, akibe sokkal többet láttam bele. Utólag kiderült, csak addig kellettem neki, míg szorult helyzetben volt és segítettem rajta. Érzelmileg, anyagilag is kihasznált, illetve az időm is rabolta. Teljesen padlón van az önbizalmam. Tudom, hogy tanulnom kell az esetből, illetve tovább kell lépnem stb... Fejben ezt tudom, de belül emészt az egész. Édes kevés az, hogy tanuljak belőle és idővel minden jobb lesz stb. Csalódottságot, haragot és tehetetlenséget érzek... Így hogyan lehetne jobb?2022. szept. 17. 23:35
2/4 anonim válasza:
Idővel. Vigasztaljon hogy emberek ezrei veszítik el mindenüket, mert jött egy válás, stb. Ott pedig milliókról van szó. Ne aggódj, nem csak te vagy így, tanulnod kell belőle. Sok idő lesz, ezen ne lepődj meg.
3/4 anonim válasza:
Idő kell, nem lehet ilyeneket csettintésre feldolgozni. Ez egyszeri eset volt, legközelebb nem engeded meg hogy kihasználjanak.
4/4 anonim válasza:
Kevés az info... Lehet ő is így érez....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!