Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szakítottunk az exemmel, akivel kicsivel több, mint 4 évet voltunk együtt. Terveztünk közös lakást, eljegyzést stb. csak sajnos annyira eltávolodtunk egymástól a távolság miatt, hogy ami eddig működött, annak hirtelen vége szakadt. Nála elmúlt, én még szerettem. És szakítottunk, viszont én próbáltam megmenteni a kapcsolatot, üzenni neki és hagytam több oldalas levelet is neki, amire nem válaszolt.

Most, hogy eltelt 1 év viszont teljesen hülyének érzem magam azért, mert még én próbáltam megmenteni az egészet, mikor ő a kisujját sem mozdította. A szakításkor elhittem, hogy én vagyok a hibás. A levélben leírtam, hogy sajnálom és hogy mennyi problémám volt, amiket nem tudtam megoldani akkor. Szerintetek rosszul kellene éreznem magam azért, mert leírtam neki egy traumám, a hibáim és bocsánatot kértem miattuk?

Én F 31, Ő N 24

2022. szept. 15. 00:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Szedd össze magad!

Amiben hibáztál abból vond le a tanulságot, a többiben pedig ne kérj folyamatosan bocsánatot, csak azért, hogy ne legyen konfliktus meg igaza legyen, mert ne attól legyen boldog, ne azért szeressen, hogy bólogató pincsi vagy. Egy fokig én is elkövettem ezt a hibát 5 éves együttélés után, dobbantott is nemrég, mondván hogy nem vagyok elég férfi, meg kezdjek el csajozni. Amióta csajozok azóta meg folyamatosan érdeklődik, meg szóvá teszi ha látott valakivel.. Nők..

2022. szept. 15. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rosszul érezned magad.

Ha jól értem, távkapcsolatban voltatok, ez nyilván hosszú távon nem működik. Ha benne meghalt a remény, és az elköteleződés, az teljesen normális. Nem válaszolt, mert már nem volt mit mondania, nyilván megtette szakításkor.

1 év után viszont ezen már nem kellene gondolkodnod, hanem továbblépni, és levonni a tanulságokat.

2022. szept. 15. 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
17%
mit rugózol ezen egy év után? Egy csomó buksza arra vár csak, hogy megtömjék :D Sosem értettem ezt a szerelmi bánatot a férfiak részéről. A következő kapcsolatodban meg ne alázkodj meg, úgy sem mentesz meg vele semmit, cserébe az önbecsülésed kútba teszed.
2022. szept. 15. 01:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, “kedves” utolsó, vannak, akik az embert látják meg a nőben és nem a két lábon járó pnát…
2022. szept. 15. 07:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2022. okt. 29. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!