Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy kapcsolat után miért tilt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat után miért tilt le a nő?

Figyelt kérdés
Ha szakítottunk és nem volt rossz szándék szóval nem csaltuk meg egymást meg ilyen hülyeségek, minek tilt le? :D Beláttuk hogy nem illünk össze és kész. Erre ez van. Ilyenkor mit éreznek?
2022. szept. 10. 20:36
1 2 3
 11/24 NTBS ***** válasza:
86%
Lezárta.
2022. szept. 10. 21:07
 12/24 Mathus ***** válasza:
73%

a kérdésre:

1)"Egy kapcsolat után(..)"

2)"Ez már amúgy többször is előfordult az első 2-3-nál(..)"

3)"Eddig az összes letiltott"

kérdező, szerintem te nem vagy százas. ugye neked is feltünik a három válaszod alapján a valósághoz fűződő furcsa viszonyod?

2022. szept. 10. 23:15
 13/24 A kérdező kommentje:

#12 "Egy kapcsolat után" - Itt azt szerettem volna kifejezni hogy amikor kapcsolatban vagy. Egy mivel nem több kapcsolatot művelsz egyszerre.(nincs szerető, se más a képben) Ez szexuális tartalmú kapcsolat, mivel számomra az számít kapcsolatnak, addig barátság van.

A kettes hármas pedig ugyan az. Az első kettőnél úgy gondoltam hogy én vagyok a hibás mert egyrészt volt jogos is, de azzal én tisztában vagyok miért történt. De a kérdés másra irányul, azokra amik indokolatlanok.

Előfordult olyan is hogy akkor épp nem, de fél év múlva kértem tőle egy segítséget és ő pedig letiltott miután megkérdezte miben kell a segítség...

2022. szept. 10. 23:30
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
Van aki totál bekattan, mint az én exembarátnőm is. Igaz, hogy kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, de erről kicsit ő is tehetett, mert rengeteget dolgozott, de mégis ő szakított , hogy szerinte ennek a kapcsolatnak nincs jövője, mert ő inkább elvan otthon egyedül. Hozzáteszem 47 éves. Persze én nem szerettem volna, ő meg persze nyugtatott, hogy jó lesz, jóbarátok maradunk, lesz közös program stb. Csak éppen ezekből nem lett semmi, szépen, bő fél év alatt lekoptatott. Eleinte még átmehettem hozzá, aztán már azért is vérig volt sértve ha sokat írtam neki, egy telefonért is úgy kellett neki kuncsorogni, de ő közben hazudozott, meg mindenért meg volt sértődve. Volt, hogy fél napig meg se nézte amit írtam, és mikor szóvátette, hozzátéve, hogy bezzeg a messengert megnézte többször is, akkor inkább kikapcsolta a messenger állapotjelzését. Le ugyen nem tiltott, de telefon felejtős, vibert lehet le is törölte,és ha messengeren kérdezek valami általános dolgot, arra talán másnap válaszolt.
2022. szept. 11. 07:27
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Neki így könnyebb érzelmileg. Nem jutsz eszébe minden nap, nem gondolkozik rajtad stb

Meg abba is gondolj hogy téged mennyire zavarna ha lenne egy párod aki még minden felületen követi az exét. Aztán véletlen még egy képét is likeolja

2022. szept. 11. 08:06
 16/24 A kérdező kommentje:
#15 Volt már rá példa. Engem személy szerint egyáltalán nem zavart a dolog.
2022. szept. 11. 09:21
 17/24 anonim ***** válasza:
45%

Sztm a facen letiltogatás gyerekes. Nem kell ettől függetlenül beszélni.

N 30

2022. szept. 11. 12:00
 18/24 Mathus ***** válasza:

#17: kamaszként, meg fiatal felnőttként, a legeslegelső kapcsolatom kivételével senki után nem szaladoztam. elment-elment. nem hivogattam, nem írtam, nem mentem fel, nem kértem "segítséget".

és viszont. akikkel én szakítottam, azok sem jártak a nyakamra, pedig egyetem alatt nem Pesten laktam.

2022. szept. 11. 14:38
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Lezárta! Eddig voltál az életben, már nem akarja h benne légy bármilyen formában is.
2022. szept. 11. 17:13
 20/24 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

A napokban olvastam, a hármas versenyző tökéletesen összefoglalja a hasonló tiltások mibenlétét.

2022. szept. 12. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!