Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy hete szakítottam, azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete szakítottam, azt mondja öngyilkos lesz, nélkülem nincs értelme az életnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kinek szóljak? Szerintem képes lenne megtenni. Nem akarok visszamenni hozzá, de így kerek-perec nem mondtam még neki, mert félek, hogy valamit tesz magával. Ő 40 éves, férfi.

2022. szept. 10. 15:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Párja labilis viselkedése, öngyilkossági kísérlete és fenyegetései arra utalnak, hogy pszichiátriai segítségre, esetleg kezelésre lenne szüksége. Érdemes lenne szakembert megkeresnie. Ebben segítséget nyújthat neki, ha nem utasítja el.

Ha nem fogadja el segítségét, nem hajlandó kompromisszumokra, nyugodt megbeszélésekre, nem sok egyebet tehet. Hiszen fontos az Ön lelki egészsége,Ezt tartsa szem előtt!

2022. szept. 10. 15:51
 12/35 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell provokálni. Azért azt vedd figyelembe hogy beteg ember, labilis, nem kell plusszban még belerúgni.

8 voltam.

2022. szept. 10. 15:56
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Csukd be magad mögött az ajtót. Felnőtt ember. Nem vagy érte felelős. Tiltsd le.

Így a tinik viselkednek, szóval minél előbb zárd le és tünj el az életéből, különben örökké a nyakadon marad. Ha átmegy zsarolásba és fenyegetésbe, esetleg tettlegességbe akkor jelentsd fel.

2022. szept. 10. 15:59
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
Ne foglalkozz vele. Miért nem volt annyi esze hogy meg tartson.
2022. szept. 10. 16:05
 15/35 anonim ***** válasza:
85%
Semmit. Ő dolga. Nem a te felelősséged az,hogy 40 êvesen egy 14 éves szintjén hisztizik. Ez csak hiszti, úgyse teszi meg.
2022. szept. 10. 16:22
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék a szülőknek vagy ismerősöknek, aztán tiltanám a picsbe.
2022. szept. 10. 16:44
 17/35 Ghgj ***** válasza:
34%

Mennyi empátia nélküli, hulladék értékrenddel rendelkező ember van ezen az oldalon...

Kérdező, én szólnék a szüleinek, barátainak.

2022. szept. 10. 16:54
 18/35 anonim ***** válasza:
51%
Hatóságot kell ráhívni, hogy sárgalapos, gumiszobába való!
2022. szept. 10. 17:07
 19/35 anonim ***** válasza:
73%
Semmit. Ha az lesz, hát az lesz, ki nem szarja le. Nem te tehetsz róla, ő labilis és mikor épp mi triggereli. De amúgy valószínűleg csak egy manipulatív féreg, nem gondolja komolyan
2022. szept. 10. 17:32
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Birom az ilyen onzo, erzelmi zsarolashoz folyamodo gyokereket! 😤Nem tudjak elfogadni, hogy a masik fel nem boldog mellettuk...nem, helyette jobban szeretik magukhoz lancolni, mert a sajat boldogsaguk a legfontosabb. Az, hogy a masik mit erez, nem szamit. Makacsul mondogatjak: "majd minden a regi lesz,en boldogga tudom tenni..majd ezt is atveszeljuk es uj lappal indulunk..." - utalom az ilyet.

En is amondo vagyok, hogy (hacsak nem tortent valami tenyleg gaz dolog: pl: megcsalas stb) erdemes dolgozni a problemakon, ha egyszer ert valamit az a kapcsolat. Deviszont! Ha az egyik fel a szakitas mellett dont, ott mar vsloszinuleg nincs szerelem, szanalombol pedig nem kell senkivel egyuttmaradni.

Kibekultok? Hogy kepzelte? O boldog lesz, te pedig szepen lassan tonkremesz egy boldogtalan kapcsolatban?!

Nem kell azt irni, hogy "azt csinalsz, amit akarsz...a te dontesed..hajra...felolem stb" - tenyleg az o dontese, de nem kell megerositeni ebben.

Senki lelke ne szaradjon rajtad, meg akkor sem, ha nem te tehetsz rola.

En megprobalnam meggyozni, hogy o is megertse: nem vagyok mellette boldog es felsorolnek neki szaz okot, hogy miert erdemes elnie. Persze nyomatekosan erzekeltetnem vele, hogy az erzelmi zsarolassal surgosen alljon le, ha kell bevonnek nehany ismerost/baratot a tortenetbe. Onnantol kezdve ra van bizva, hogy mit csinal.

2022. szept. 10. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!