Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal akivel 2 éve együtt vagyok szakitottam és öngyilkosságal fenyegetőzött ezért vissza mentem hozzá nagyon félek mit tehetek ilyenkor? Ő 20 éves én 18
Kamuzik.
Ne hagyd magad, most akkor életed végéig vele leszel?
Rosszul tetted.
Így tovább bonyolítod a helyzetet.
Ha újból szakítasz, akkor is ugyanezzel fog fenyegetőzni.
Lépj ki ebből sürgősen.
Gyerekek vagytok még.
Előttetek az élet.
Nagy a világ.
Nos én nem venném magamra azt sem ha valóban megteszi. Te a saját életed alakulásáért vagy felelős. Szólj a környezetének hogy ilyenekkel dobálózik figyeljenek rá és lépj ki. Boldog úgyse leszel egy olyan emberrel akivel kényszerből vagy és képes zsarolni.
Engedd el a legtöbb ilyen csak szájhős ha meg mégis megteszi te megtettél minden tőled telhetőt azzal hogy jelezted a környezetének előre. Nem vagy karitatív szervezet.
Hiba volt visszamenni.
Volt öngyilkos a környezetemben egyik se, kért, szólt, semmi.
Csak pár nap múlva derült ki.
Szakíts vele, rendesen, ha megint elkezdi,, szólj a szüleinek, barátainak, ennyit tehetsz.
Utána meg tilts le minden kommunikációt.
A TE életédért vagy felelős, nem az övéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!