Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Itt mindenki annyira konnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt mindenki annyira konnyen tul tud lepni szakitas utan?

Figyelt kérdés
Akarmilyen szakitos kerdest olvasok,itt mindenki annyira tolja a lepj tovabb szoveget, meg a mar nem jartok ne erdekeljen stb stb, komolyan ugy tunik mintha mindenki olyan k.rva konnyen tud lepni a masikon. Hogy csinaljatok?
2022. szept. 10. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen, itt mindenki. Fáj? Kösd be!
2022. szept. 10. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Latom anyuci megsimogatta a kis buksid reggel felkeles utan.
2022. szept. 10. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem lehet azonnal továbblépni. Mindig idő kell hozzá. Aki ezt mondogatja, hogy "Lépj már túl rajta!", annak valószínűleg még nem volt párkapcsolata, vagy annyi empátia van benne, mint egy Yogobellában, extra nagy gyümölcsdarabokkal...
2022. szept. 10. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Ha van más aki helyes szeret kemia van, pikk pakk megy mindenkinek.

Azok szenvednek csak, akiket senki nem vár szakitas utan.

2022. szept. 10. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt a legtöbb ember nagyon frusztrált, ezért nagyon kompenzálni akar. Ennek a része az is, hogy mindent ilyen könnyen megmondanak.
2022. szept. 10. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egóból írnak ilyeneket. Emlékszem egy nőre, aki állítása szerint kinevette a férjét, amikor megtudta, hogy megcsalta, mert az első gondolata az volt, hogy nála senki nem lehet jobb. Aki szereti a párját, annak iszonyúan fáj a megcsalás. De még aki nem szereti, annak se jó érzés. Ez az oldal egyre messzebre rugaszkodik a valóságtól. Sértett férfiak és nők rúgdosság egymást, hogy pár percre többnek érezzék magukat a másiknál.
2022. szept. 10. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Akinek én írom, azért írom, mert toltam neki egy privátot is, hogy inkább velem legyen, nem csalom meg, nem verem át, stb., de hát a nőknek jobb az átverés, úgyhogy nem kellek nekik. :D

Amúgy háromféle szakításom volt az elmúlt kerek 1 évben (40 feletti nőkkel való egyéjszakát most ne nézzük):

- életem szerelme szakított velem

- két hét tinderes ismerkedés után egy szex, én szakítottam

- tinderes 2 hónapos kapcsolat, ő szakított, de én is akartam (volt szex)

Az első szakítás tönkretett, azóta se tettem magam túl rajta, talán soha nem is fogom, hiszen nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. De tovább kellett lépnem.

Az első tinderes nagyon kövér volt, illetve zavart, hogy fogamzásgátlót szed, mivel komolyan gondoltam volna, féltem, hogy nem lesz gyerekünk vagy valami baja lesz a fogamzásgátlás miatt, meg nem is olyan életállapotban voltam, hogy tudtam volna folytatni (nem az ex miatt). Itt inkább az zavart, hogy kihasználtam, de hát kevés nővel voltam előtte, kellett a plusz egy, rosszkor voltunk rossz helyen.

A második tinderessel én is akartam szakítani, csak nem mertem, mert kissé érzelmes volt. Úgyhogy szó szerint örültem, hogy szakított velem, de sosem mondtam el neki, hadd higgye, hoogy csak ő akart, jól volt ez így. Nosztalgiával gondolok vissza rá, mert olyan volt a kapcsolatunk, mintha 16 éves gimisek lennénk, pont jó volt egynek. A szex miatt hiányzik, amúgy nem.

Na, hát van különbség szakítás és szakítás között.

32F

2022. szept. 10. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogyis.K*rvára szenvedek...
2022. szept. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!