Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én reagáltam rosszul? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagáltam rosszul? Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő lenne:

Van egy volt munkatársam, aki nem hagy békén. Folyton hívogat, idejár a lakásom elé, hiába lett feljelentve a rendőrségen... 1 éve van párom. Tegnap este jöttünk haza, és láttam a zaklatóm kocsiját... Elborult az agyam és kiosztottam ezt az elmebeteget, hogy szálljon már le rólam. Nem értette meg és hát... Megütöttem, rángattam a pasit. A párom csak állt, és nézett. Egy szót se szólt. Miután ordibálva eltávozott a zaklatóm, a pasim engem oltott le, hogy ezt biztos hallotta más is/végig nézte. Besértődött azon, hogy elmondtam neki, én az ő helyében elástam volna azt az elmebeteget. Ha én lennék a pasi, és az én barátnőmet zaklatná egy elmebeteg, akkor tutira péppé verném. Tudom... Nem kellett volna ennyire kikelni magamból, de évek óta megy ez a zaklatás... Nagyon elegem van abból, hogy folyton megfigyel. Frusztrált vagyok emiatt nagyon! A párom reggelre eltűnt. Tényleg ennyire lekvár? Ti hogy látjátok ezt?

2022. szept. 10. 08:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Mi ketten a húszas éveink végén, a zaklató kb 45 éves.
2022. szept. 10. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Hát igy tenyleg csak magadra hozod a bajt ha te vagy a támado jogi értelemben.

Amugy nálunk egy ilyen olyan bajt okozna hogy a barátom még ENGEM vádolna be hogy biztos én flörtölhetek vele azért nem száll le rólam biztos.

De mindenkeppen más ferfiak segitségét kell kerni ilyen esetekben.

Nekem mindjuk vannak cigó haverjaim, 2 sec alatt elintéztetek velük bárkit.

2022. szept. 10. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:
*A cigók még örülnek is, ha van valahol valami elinteznivalo. Nem kell kétszer szolni nekik. Azonnal felállnak indulnak.
2022. szept. 10. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!