Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam rosszul? Ti mit tettetek volna?
A helyzet a következő lenne:
Van egy volt munkatársam, aki nem hagy békén. Folyton hívogat, idejár a lakásom elé, hiába lett feljelentve a rendőrségen... 1 éve van párom. Tegnap este jöttünk haza, és láttam a zaklatóm kocsiját... Elborult az agyam és kiosztottam ezt az elmebeteget, hogy szálljon már le rólam. Nem értette meg és hát... Megütöttem, rángattam a pasit. A párom csak állt, és nézett. Egy szót se szólt. Miután ordibálva eltávozott a zaklatóm, a pasim engem oltott le, hogy ezt biztos hallotta más is/végig nézte. Besértődött azon, hogy elmondtam neki, én az ő helyében elástam volna azt az elmebeteget. Ha én lennék a pasi, és az én barátnőmet zaklatná egy elmebeteg, akkor tutira péppé verném. Tudom... Nem kellett volna ennyire kikelni magamból, de évek óta megy ez a zaklatás... Nagyon elegem van abból, hogy folyton megfigyel. Frusztrált vagyok emiatt nagyon! A párom reggelre eltűnt. Tényleg ennyire lekvár? Ti hogy látjátok ezt?
Hát igy tenyleg csak magadra hozod a bajt ha te vagy a támado jogi értelemben.
Amugy nálunk egy ilyen olyan bajt okozna hogy a barátom még ENGEM vádolna be hogy biztos én flörtölhetek vele azért nem száll le rólam biztos.
De mindenkeppen más ferfiak segitségét kell kerni ilyen esetekben.
Nekem mindjuk vannak cigó haverjaim, 2 sec alatt elintéztetek velük bárkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!