Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szív vagy az ész ?
Kb 1 hónapja ért véget a kapcsolatom, ami félévig tartott. Elég viharos kapcsolat volt, több megszakítással, még is úgy éreztük, hogy egymásnak vagyunk teremtve és szeretjük egymást. Azóta is beszélünk néha néha, persze van hogy vita alakul
ki, mert Ő szeretné újra kezdeni, Én pedig azt érzem nincs értelme. Sajnos sok veszekedés volt apró dolgok miatt amiken normális esetben fenn sem kellene akadni, ezeket általában Ő kezdeményezte és emiatt lett vége. Most persze fogadkozik hogy a problémákat megkell oldani és nem elfutni előlük és hogy megváltozik
(nekem is vannak hibáim amiken változtattam/változtatok). Kapcsolatunkban fele-fele arányban volt jó, s rossz időszak. Sajnos nagyon hiányzik a személye, nem más, lehetnék mással, de nem is bírok másra nézni, gondolni, Ő hiányzik, legalábbis ezt érzem. Ez ilyenkor még normális hogy azt érzem, újrakezdeném vele mert nagyon hiányzik és szeretem ? De sajnos azt érzem, hogy ideig óráig működhetne csak. A szívem azt mondja hogy legyek vele, az eszem azt hogy nincs értelme.
Minimális logikát is használva sosem árt az eszedet is használni, nem? Nem működött, azóta is szr, azóta is veszekedtek.
Minek beszélsz vele? Vége van, csak az idődet fecsérled egy hülyével.
Csak nem egy újabb bántalmazó kapcsolatról hallhatunk már megint itt?
Nem, nem fog megváltozni. A "meg kell oldani, mindent meg kell beszélni" fogadkozásai csak manipulációk.
Ész. A szívàtültetések sokkal sikeresebbek az agyinàl.
Nincsmit, szevasz.
+1 az észre. (mondjuk én mindig az észre szavazok) :)
Fél év alatt nem sikerült megoldani, hogy ne marjátok egymást apróságokon állandóan. Több megszakítással. Kicsit toxikusnak tűnik ez így.
Ja, és még egy apróság: még abból is vita alakul ki (a részéről), hogy újrakezdjétek-e? Kicsit sem tűnik erőszakosnak, vagy minimum akaratosnak.
A szerelem elmúlik, de én magam részéről nem maradnék ilyen emberrel hosszútávú kapcsolatba. Visszamehetsz ha nagyon tipródsz magadban, és biztosra akarsz menni, hogy nem működik, persze. Előbb-utóbb leköveti a szíved az eszedet úgyis. :)
Három kapcsolatban a szívre hallgattam.Rengeteget veszítettem és nagyon sok megalázás és kár ért.
Már csak az ész a döntő, még párkeresésben,ismerkedésben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!