Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apa tényleg megteheti? Hogy egyezek így meg vele?
Lényeg a lényeg párommal babát terveztünk, össze is jött de ő megcsalt és jelenleg az új baratnőjével van együtt.
Én szerettem volna beszélni arról hoyg a gyerek születése után hogy legyen ő nem akar nekem havi pénzt adni(tartasdíj) ha nem azt akarja hogy amit veszek a gyereknek annak a felét azt ő állja másik hogy letelikna kötelező két hét és ő nem nalam akarja látigatnina gyereket mint láthatás ha nemnelszeretné vinni 1 hónaposan és én majd lefejem a tejem es akkor az úgy megoldható és persze én ezt nem szeretném de nem fogadja el.
Szerettem volna tanúk előtt leírni papíra mit szerezne ő és mit én majd ügyvéd de ezt sem szeretné mert nem ilyen viszonyunk hogy ezt az egészet meglehet még javítani de nyílván én ezt nem akarom és ezt ő is tudja.
Nem teheti meg ezt a sok sületlenséget amit leírtál. De hogy nem lehet ezt tudni anyaként?
Szoptatott, illetve tápszeres babát nem vihet el egy percre sem (a jog szerint. Ha az anya odaadja egy 1-2 órás babakocsis sétára az az ő döntése). Csak az anyánál látogathatja, és éjszakára elvinni csak 3 éves kora után tarthat rá igényt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!