Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az apa tényleg megteheti? Hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joy0914 kérdése:

Az apa tényleg megteheti? Hogy egyezek így meg vele?

Figyelt kérdés

Lényeg a lényeg párommal babát terveztünk, össze is jött de ő megcsalt és jelenleg az új baratnőjével van együtt.

Én szerettem volna beszélni arról hoyg a gyerek születése után hogy legyen ő nem akar nekem havi pénzt adni(tartasdíj) ha nem azt akarja hogy amit veszek a gyereknek annak a felét azt ő állja másik hogy letelikna kötelező két hét és ő nem nalam akarja látigatnina gyereket mint láthatás ha nemnelszeretné vinni 1 hónaposan és én majd lefejem a tejem es akkor az úgy megoldható és persze én ezt nem szeretném de nem fogadja el.

Szerettem volna tanúk előtt leírni papíra mit szerezne ő és mit én majd ügyvéd de ezt sem szeretné mert nem ilyen viszonyunk hogy ezt az egészet meglehet még javítani de nyílván én ezt nem akarom és ezt ő is tudja.

2022. szept. 7. 08:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Egy baba egészséges mentális fejlődéséhez stabilitás kell. Ha 2 hetente rángatja az apja ide-oda, ez borul. Tápszeres babánál se fogják az újszülöttet hetekre eltépni az anyjától. Nyilván azért ügyvédet, mert nem tartaná a szavát. Amúgy se értem, mi ez a bohóckodás, de mindegy. Szerencsére senkit se fog érdekelni ő mit akar, ha már így alakult, hogy ilyen körülmények közt jön a baba, akkor legalább most térj észhez és ne hagyd, hogy irányítson. Vidd jogi útra a dolgot, úgyis meg fogja szívni.
2022. szept. 7. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
*Azért NEM akart ügyvédet
2022. szept. 7. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden bíróságon van ingyenes jogsegély, menj be oda, elmondják mit tehetsz.Bele ne menj a feltételeibe,mert nem így működik.
2022. szept. 7. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azert kell a birosagra menni, mert ok iteletet hoznak. Vitas esetekben a rendorseg azt az allapotot tartatja be, ami az iteletben szerepel. Tehat ha neked itelik a gyereket, akkor o nem viheti el. Ha megis, akkor emberrablast kovet el. Ekkora gyerek mindig az anyjahoz kerul. Legyen papirod rola. A tartasdijat visszamenolegesen is megallapitja a birosag. O ezt onszantabol sosem adna oda. Hivd fel a vedonot, ok tudjak mit kell csinalni, hova menj, mit tolts ki, segitenek.
2022. szept. 7. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem teheti meg ezt a sok sületlenséget amit leírtál. De hogy nem lehet ezt tudni anyaként?

Szoptatott, illetve tápszeres babát nem vihet el egy percre sem (a jog szerint. Ha az anya odaadja egy 1-2 órás babakocsis sétára az az ő döntése). Csak az anyánál látogathatja, és éjszakára elvinni csak 3 éves kora után tarthat rá igényt.

2022. szept. 7. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!