Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, ha még fél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha még fél év után is ezt érzem?

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk az exemmel, majdnem 5 évig együtt voltunk, első szerelmem volt, nagyon szerettem. Szakítás után padlóra kerültem, aztán viszonylag hamar összekaptam magam, belevetettem magam az ismerkedésbe, az életemen is sokat változtattam, sokat léptem előre. A pasizás figyelemelterelésnek nagyon jó volt. Viszont az utóbbi időben azt érzem, jólesik bezárkózni, senkihez nincs kedvem, nem akarok senkit magam mellé. Hiába nem hiányzik már az exem, és nem tudnám már visszaengedni az életembe, az a csalódás és fájdalom amit okozott, mostanában sokszor előjön (egyik napról a másikra hagyott ott tele kérdésekkel). Mit tanácsoltok? Jól gondolom, hogy most magamat kell újra felépítenem?
2022. szept. 4. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Írhatsz egy levelet neki, amit sose küldesz el. Segíthet ha kiírod magadból minden érzésed, bizonytalanságod, fájdalmad. Gyárthatsz szcenáriókat rá, hogy miért is történt - ha esetleg ez kicsit megnyugtatna. De végső soron ez teljesen mindegy is, hiszen megtörtént, és már nem lehet visszacsinálni. Ezt tudatosítsd magadban.

Az nem feltétlenül baj, ha most még nem állsz készen az újra. Majd el fog jönni ennek is az ideje. Addig is tisztázd magadban, hogy te merre tartasz, mit szeretnél, mit viszel tovább tanulságként, és mit vársz majd a jövendőbelidtől. Mik esetlet a redflag-ek, ami esetén biztos nem fogsz belebonyolódni... ezeket most, tiszta fejjel érdemes átgondolni.

Szóval jól mondtad, építgetned kell magad, és meggyászolni, lezárni a múltadat

2022. szept. 4. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy mizgalmas volt az elmúlt időszak. Kicsit úgy hangzik, hogy elodáztad a gyászidőszakot vagyis elterelted a figyelmet és a gyászfolyamaton most haladsz át. Nem baj, ha picit bezárkózol, de a barátaidra ügyelj, hogy maradjanak meg.
2022. szept. 4. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!