Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem gondom van a hosszútávú elköteleződessel. Hogy tegyek ez ellen?
Velem ugyanez van. A családunkban mindenki elvált, nem tudom milyen egy normális házasság. A szüleimmel sosem volt túl szoros a kapcsolatom, jóban vagyunk, de ennyi. A kapcsolataimban megáll a dolog az összeköltözés előtti ponton.
Sajnos megoldást még nem találtam, pedig jó lenne. Szerintem próbálj meg a pozitív dolgokra koncentrálni. Ha keresed a hibát a másikban, akkor gondolj arra, hogy nincs tökéletes. Mindenkinel vannak hibái.
Ha esetleg szakítasz a mostani pároddal képzelt indokkal, vagy mert felnagyítod a problémákat, és megismerkedsz egy újjal, lehet hogy benne sokkal több olyan dolog lesz, ami nem tetszik, de ezek nem mindig jönnek elő a kapcsolat elején. És mire rájössz, hogy hiba volt szakítani az előzővel, de addigra már mindegy lesz, mert talál valakit, aki megbecsüli.
Nekem is hasonló elköteleződési gondjaim vannak elvált szülők gyerekeként... Nem könnyű kezelni, az biztos. Még akkor se ha tudatosítottad magadban a problémát. Volt egy majdnem két éves kapcsolatom, amiben kb. a 6. hónap után folyamatosan azon agyaltam, hogy szakítani kéne... De végül mindig meggyőztem magam, hogy maradjak, mondván meg kéne komolyodni végre. Mi lett a vége?! Sokkal durvábban kivitelezett szakítás, mint ahogy fél évnél történt volna... Én a helyedben nem erőltetném, ami ösztönből nem megy.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!