Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesz ilyent?
Figyelt kérdés
Szakítottunk meg beszéltük hagyjuk egymást, és be jött a képbe a barátja aki elégé el kezdett hajtani rám igazából csak beszélgetünk de észre vettem távolság tartó,majd exem fel hívott és el mondta ő mondta neki kedzjen ki velem, de semmi más, miért tesz ilyent valaki én a fiút meg kedveltem elege rosszul érzem magam ez miatt.2022. aug. 29. 21:18
2/6 anonim válasza:
"Ilyent" - ezt a szót így kiejtve eddig kizárólag romáktól hallottam. A kifejtés pedig csak megerősíti az alaptételt.
3/6 anonim válasza:
Mert mindketten hülyék. Az exednek teljesen értelmetlen volt tesztelgetnie, a haver meg pont olyan ostoba, ha ebbe belement.
Esetleg semmi megbeszélés nem volt, csak tetszel a srácnak, és az exed keresztbe akar tenni, ezt a sráctól meg tudod kérdezni, mármint azt, hogy az exed küldte -e rád.
4/6 anonim válasza:
Próbára akart tenni, ez az oka.
Te tudod, szükséged van - e egy játszmákon alapuló kapcsolatra?
Egyébként ami a helyesírást illeti, tényleg volna mit gyakorolnod!...
5/6 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtam a lényeg hogy olvasható! Nem vagyok buta ja arra gondoltok de ne mindig a helyes írásba kössön qz ember van ennél nagyobb gond is!
A barát be valotta hogy igen így történt....
2022. aug. 29. 21:44
6/6 anonim válasza:
Tesztelni akart téged. Az ex is még a barátja is jó nagy gyökerek. Tanulj belőle, hogy kerüld az ex típusú csávókat illetve ex pasi haverjait is. Egy társaságból elég 1 idióta! :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!