Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után nem engedi hogy pasizzak. Fenyeget számonkér találkozik velem nyomul hajt.birtoklás van.ha lesz vkije lenyugszik?
Ha van(nak) vkije(i) esetleg, kétlem, hogy bármiféle érzelmei lennének.
Mi szakítottunk. A kapcsolatban mér régen ment a se veled se nélküled mire letudtuk az egészet.
Nehéz az elengedés néha így is.
De neki aztán. A birtoklás vágyról képtelen lejönni.
Mivel tudna?
Arra gondoltam hogy lehet pont az vált ki benne ilyet hogy en most az a nő vagyok a szemében, aki pasit keres. Es jelentkezik hogy dehát itt van ő. Es le akar stoppolni mindenki elől.
Nehogy más "nyerjen"
Azaz én generálom így tudtom nélkül.
Hihetetlen, hogy élnek emberek, akiket ilyen könnyen el lehet nyomni és pórázon lehet tartani.
Volt az életemben pár cifra komtrollmániás ember, ennek tizedét sem voltam hajlandó eltűrni. Az ilyet csírájában kell elfojtani vagy legalábbis minél hamarabb.
Na lemondtam egy randit. Fóbiás lettem, hogy lehet ő is ismeri a barátom. Ki sem merem magam adni hogy ki vagyok. Mivel az exemet akik ismerik mindenki tudja es millio olyan is akit én nem ismerek, plusz arcmemóriám sincs.
Sokan köszöngetnek, hogy én azt sem tudom ki az de ők engem ismernek.
Amig az exem nem áll le, egyedül fogok vergődni úgy néz ki.
Mert a fóbia is attol hogy véletlen pont akkor akar találkozni velem az exem amikor a másik. Miért pont azt az időpontot találta meg mindkettő?
A srác is adott napon x kor akar találkozni
Az ex is adott napon x kor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!